Concert pascal
MOPAN Suceava

Arcașii de la Clubul Sportiv Școlar din Rădăuți, pregătiți de antrenorii Andrei Dănilă și Ioana Trufin, au încheiat sezonul competițiilor oficiale în sală la Campionatul Național de Tir cu Arcul pentru cadeți, juniori II și copii, care a avut loc timp de trei zile la Iași. Rădăuțenii au reușit în final să urce de 10 ori pe podium, câștigând patru medalii de aur și șase de argint la toate cele trei categorii de vârstă. La cadeți, Tudor Buzilă a câștigat titlul de campion național individual, iar Mădălina Amăiestroaie a câștigat titlul de vicecampioană la individual, cei doi câștigând și medalia de argint în concursul rezervat echipelor mixte. Tot la cadeți, în concursul pe echipe, Mădălina Amăiestroaie, Ilinca Fecioru și Alexandra Forray au câștigat medalia de aur, iar la masculin, Tudor Buzilă, Sebastian Popescu și Christian Chiprianov au ocupat locul al doilea pe podium.

În concursul individual la juniori II, Anda Halus a devenit campioană națională, podiumul fiind completat pe locul II de colega sa, Amalia Fecioru. La copii, singura medalie a celor de la CSȘ Rădăuți a fost obținută de Patrick Hrițcan, argint în concursul individual.

„Anda Halus a bătut recordul național în proba de calificare 18 metri junioare II. Ea va fi luată în considerare pentru pregătirea unui lot în vederea obținerii unui loc cotă la viitoarele Jocuri Olimpice ale Tineretului din 2022. Se conturează o echipă competitivă la nivel internațional la categoria de vârstă cadeți și cadete, cu care sperăm să concurăm la Campionatul Mondial de cadeți și de juniori, care se va desfășura în luna august, la Madrid, în Spania”, a explicat antrenoarea Ioana Trufin, cea care împreună cu Andrei Dănilă se ocupă de pregătirea arcașilor de la CSȘ Rădăuți.

Sportivii rădăuțeni au urcat de zece ori pe podiumul de premiere la Campionatul Național de Tir cu Arcul, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava