Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârșitul săptămânii trecute, Sala „Ioan Soter”, din cadrul CSNB „Lia Manoliu”, a găzduit prima etapă a Campionatelor Naționale rezervate seniorilor, tineretului (U23) și probe combinate (S, U23) din acest sezon indoor.

CSM Dorna Vatra-Dornei să prezentat la startul competiției cu mai mulți sportivii care, la finalul competiție au arătat o formă deosebită.

Sportivii pregătiți de Cristian Prâsneac au rezultate deosebite. Claudia Ionela Costiuc s-a situat pe locul III proba de 400 metri serioare cu timpul 58 ,16 și locul a fost prima în proba de 800 metri cu timpul de 2,10,71.

Prâsneac Alexandru a obținut un loc III la categoria seniori în proba de 800 metri cu timpul de 1.55.55, în timp ce un alt sportiv, Ihnatiuc Andrei sportiv cu dubla legitimare CSȘ Rădăuți/CSM Dorna Vatra-Dornei a obținut locul II la categoria seniori în proba de 3000 m cu timpul 8,35,54

”Sunt foarte încântat de evoluția sportivilor mei Claudia Ionela Costiuc și Alexandru Prâsneac, mai ales datorită faptului că cei doi sunt juniori II. Cei doi au reușit la acestă competiție mai multe recorduri personale în sală, barem pentru Campionatul Balcanic U 20 Belgrad  -Serbia, competiție care va avea loc pe 12 Februarie. Sportivii noștri au realizat și baremurile pentru Campionatul European U 18 Jerusalim – Israel din luna Iulie. Alexandru Prâsneac a realizat baremul pentru Festivalul Olimpic al Tineretului European care va avea loc la Banska-Bystrica în Slovacia.

Aș vrea să mulțumesc celor din conducerea clubului care ne-au sprijinit cu un cantonament de 3 săptămâni la Băile Felix. Nu în ultimul rând a dori să mulțumesc Primăriei și Consiliului Local Vatra-Dornei, pentru  susținerea constantă acordată, dar și sponsorului personal al celor doi atleții Apa Bucovina” a declarat antrenorul sportivilor campioni dorneni, Fristian Prâsneac.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava