Concert pascal
MOPAN Suceava

Timișoara a găzduit la finele săptămânii trecute Campionatele Naționale de marș pentru seniori, tineret, juniori și copii. Sportivii suceveni au făcut furori la această competiție reușind să urce pe podiumul de premiere la aproape toate categoriile de vârstă.

La categoria seniori, Andrei Gafița de la CSM Suceava s-a situat pe poziția a III-a în proba de 20 kilometri marș la individual, iar echipa de seniori format din Cătălin Șuhani, Berdei Gheorghe, Victor și Ștefan Turluianu s-a clasat tot pe locul III. Primul sportive este pregătit de Radu Mihalescu, iar echipa de Silviu și Cristina Casandra.

Tot la categoria seniori, Diana Angelescu s-a clasat pe locul IV, dar a fost pe locul I la tineret. Medalie de aur au mai obținut și Darius Melenciuc la categoria juniori II și Delia Ochiană la aceeași categorie de vârstă. Diana Angelescu și Darius Melenciuc și pregătiți la CSM Suceava de antrenorul Darius Mihalescu, în timp ce Delia Ochiană este antrenată de soții Casandra. O nouă medalie de bronz a obținut și Victor Turluianu la categoria tineret.

Echipa feminină de junioare II pregătită de soții Casandra s-a clasat pe locul III. Din formația CSM Suceava au făcut parte Delia Ochiană, Ioana Boca și Alexandra Matei. La categoria juniori II, la individual pe distanța de 5 kilometri, Daniela Tănase a sosit pe poziția a doua, iar Cosmina Aaniței pe locul trei. A doua echipă feminină a CSM Suceava, pregătită de Radu Mihalescu și alcătuită din Daniela Tănase, Cosmina Aaniței și Alexandra Pîrghie a devenit campioană națională la categoria juniori II.

La juniori III, Ștefan Cimpoieș s-a clasat pe locul I, iar echipa feminină de junioare III formată din Ionela Teodora Flocea, Corina Maloș, Antonia Bilinschi și Cezara Tamaș s-a clasat pe locul III. O performanță deosebită a realizat-o și Iris babalean, clasat pe locul secund în proba de 1,5 kilometri marș la categoria copii II.

De la LPS Suceava, David Ciubotaru s-a situat pe locul secund în proba de 10 kilometri marș la categoria juniori II.

În urma rezultatelor obținute de atleții suceveni la Campionatele Naționale de iarnă la marș, Andrei Gafița, Darius Melenciuc, Daniela Tănase, David Ciubotaru și Delia Ochiană și-au câștigat dreptul de a participa la Balcaniada care va avea loc în Turcia.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava