MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute, canotorii din judeţul Suceava au luptat pentru medalii la Campionatul Naţional de Fond pentru seniori, tineret şi juniori de la Timişoara, prima competiţie naţională pe apă organizată în acest an. La acest concurs, în care s-a concurat pe distanţa de 6000 de metri, canotorii din judeţ au reuşit să câştige 11 medalii naţionale, şase pentru Clubul Sportiv Municipal Suceava, dintre care două de aur, una de argint şi trei de bronz, patru pentru ACS „Nada Florilor” din Fălticeni (două de aur şi două de argint) şi una de bronz, pentru Clubul Sportiv Şcolar „Nicu Gane” din Fălticeni.

De la CSM Suceava, sportivii antrenaţi de Ioan Despa au luat medalia de argint prin Alexandru Ciobîcă şi Georgel Iacob în proba de dublu rame la seniori, categorie de vârstă unde şi Marinică Remus Calistru a câştigat bronzul la simplu. Tot de la CSM Suceava, Florin Fântânaru Arteni a terminat al treilea în proba de simplu la tineret. La juniori, elevii lui Ioan Despa au reuşit două medalii de aur prin Florin Fântânaru Arteni la simplu şi Marinică Remus Calistru, la simplu categorie uşoară, dar şi una de bronz în proba de 4 vâsle prin Andrei Ciornei, Cosmin Pleşescu, Antonel Avăcăriţei şi Petrică Gheorghiţanu. Canotorii de la „Nada Florilor” din Fălticeni, pregătiţi de Vasile şi Ana Avrămia, au reuşit să câştige două medalii de aur la juniori prin Iulian Pavăl şi Gabi Vultur în probele de dublu rame şi dublu vâsle, cei doi sportivi urcând de două ori pe a doua treaptă a podiumului la seniori, în probele de dublu vâsle şi dublu rame categorie uşoară.

Clubul Sportiv Şcolar „Nicu Gane” din Fălticeni a reuşit o medalie de bronz prin sportivele Georgiana Moroşanu şi Andreea Vultur în proba de dublu rame la junioare.
„Mulţumim pentru susţinerea acordată secţiei noastre Primăriei şi Consiliului Local Suceava, dar şi clubului CSM Suceava”, a declarat antrenorul secţiei de canotaj de la CSM Suceava, Ioan Despa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava