MOPAN Suceava

Canotorii suceveni au cucerit zece medalii, cinci de aur, trei de argint și două de bronz, la Campionatele Europene ce au avut loc la sfârșitul săptămânii trecute la Poznan (Polonia).
Echipajul format din sucevenii Marius Cozmiuc și Ciprian Tudosă a câștigat titlul european în proba de dublu rame masculin. Cozmiuc și Tudose au început slab cursa și erau ultimii după 500 de metri, dar au recuperat fantastic, fiind pe doi la 1.000 m și primii la 1.500 m.
Suceveanca Ancuța Bodnar a devenit campioană europeană cu echipajul feminin de dublu vâsle al României, alături de Simona Radiș. Bodnar și Radiș s-au instalat la conducere încă de la început și diferența față de următoarele clasate a crescut constant.
În proba de opt plus unu feminin, barca României, din care au făcut parte și sucevencele Viviana Bejenariu și Maria Tivodariu, a cucerit de asemenea medalia de aur. Barca tricoloră a fost a doua la 500 de metri, la doar două sutimi de Olanda, dar apoi a preluat conducerea cursei și s-a impus în final un avans de peste două secunde.
În schimb, echipajul de opt plus unu masculin, din care au făcut parte sucevenii Florin Arteni-Fântânaru, Florin Sorin Lehaci și Sergiu Vasile Bejan, a obținut argintul. România s-a aflat pe trei la 500 și 1.000 m, a urcat pe doi la 1.500 m, încheind cursa pe locul secund, după Germania.
Medaliile de bronz au fost aduse echipajul de dublu vâsle feminin, categorie ușoară, unde au tras sucevencele Ionela-Livia Cozmiuc și Gianina-Elena Beleagă.
România a participat cu 45 de sportivi și 12 echipaje la Campionatele Europene de seniori de la Poznan (Polonia).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava