MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute la Braşov s-a desfăşurat Campionatul Naţional de Înot pentru copii 10-11 ani. Competiţia a reunit la start 72 cluburi şi 472 de sportivi.

La concurs au participat şi opt dintre sportivii care se pregătesc la bazinul Şcolii Gimnaziale nr.3 din Suceava: Paula Boleacu, Antonia Dattola şi Stefan Trocin la categoria 11 ani, iar Maria Moscaliuc, Amalia şi Alexia Burlacu, Andrian Andrei şi Ioan Verciuc la categoria 10 ani.

În clasamentele individuale Maria Moscaliuc s-a clasat pe locul 5 în proba de 50 metri liber şi pe locul 10 în proba de 50 metri fluture, Andrei Andrian s-a situat pe locul 8 în proba de 50 metri liber şi pe locul 13 în proba de 50 metri spate, Amalia Burlacu s-a clasat a 10-a în proba de 50 metri bras, Ştefan Trocin s-a clasat pe locul 12 în proba de 50 metri fluture, Paula Boleacu s-a clasat pe locul 12 în proba de 100 metri liber, ceilalţi sportivi clasându-se între primii 25-30 sportivi.

În probele de echipă, împreună cu sportivii de la Renovatio Bucureşti, Maria Moscaliuc şi Amalia Burlacu au obţinut titlul de campioane naţionale în proba de 4×50 metri mixt, iar la 4×50 liber Maria şi Alexia Burlacu s-au clasat pe poziţia a II-a.

Şi Andrian Andrei a urcat pe podiumul de premiere în probele de echipă el ocupând locul III la 4×50 mixt şi locul V la 4×50 liber.

“Sunt încântat de rezultatele obţinute de aceşti minunaţi copii, care au ales să-şi petreacă timpul liber şi altfel şi le urez vacanţă plăcută şi mult succes în continuare.

Le mulţumesc celor care ne stau alături mereu şi ne asigură cele mai bune condiţii de pregătire, conducerea Şcolii Gimnaziale nr.3 Suceava şi conducerea LPS Suceava, domnului Sorin Raţă şi domnului Cătalin Bunduc şi Victoria 21 Gym” a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava