Concert pascal
MOPAN Suceava

Suceava a fost reprezentată de doi atleţi la Campionatele Mondiale de Cros care s-au desfăşurat la finele săptămânii trecute în Serbia la Belgrad. Cristina Casandra de la CSM Suceava a concurat în proba feminină de seniori, iar Andrei Leancă de la CSM Vatra Dornei în proba masculină de juniori.
Aflată la prima competiţie de asemenea anvergură după o lungă perioadă presărată de accidentari şi două operaţii, la menisc şi la tendonul lui Ahile, Cristina Casandra a ocupat locul 48 dintr-un total de 74 de concurente înscrise la start. Atleta de la CSM Suceava a terminat cei 8 kilometri ai cursei cu timpul de 28 de minute şi 37 de secunde, la peste două minute în urma câştigătoarei, franţuzoaica Sophie Duarte. În clasamentul pe echipe, România a ocupat ultimul loc la senioare, dar trebuie de menţionat faptul că suceveanca Cristina Casandra a fost cea mai bine clasată dintre cele patru românce, mult mai tinere.
Cel de-al doilea sucevean din delegaţia României, dorneanul Andrei Leancă a prins o zi slabă, ocupând doar locul 89 dintr-un total de 115 sportivi înscrişi la start la categoria juniori. Atletul de la CSM Dorna Vatra Dornei a încheiat cei 6 kilometri ai probei cu timpul de 19 minute şi 50 de secunde, la peste două minute în urma învingătorului, turcul Ali Kaya. În clasamentul pe echipe, România a ocupat locul 18, Leanca fiind al treilea dintre “tricolori”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava