Concert pascal
MOPAN Suceava

Andrei Dorin Rusu de la CSM Dorna Vatra Dornei a câștigat proba de 1.500 metri, Lenuța Burueană de la CSU Suceava a fost prima la aruncarea greutății, iar Marius Musteață și Alin Firfirică, CSU Suceava, au cucerit argint și respectiv bronz la aruncarea greutății

La sfârțitul săptămânii trecute,  sala de atletism din cadrul Complexului Național „Lia Manoliu” din Capitală,  a găzduit Campionatele Naționale indoor – etapa finală, competiție rezervată seniorilor și tineretului, cea mai importantă competiție naţională a sezonului. Aceasta a fost a 48-a ediție la seniori, în timp ce în cazul categoriei tineret, a fost a 35-a ediție.

Confirmând forma bună din acest început din an, Andrei Dorin Rusu, de la CSM Dorna Vatra Dornei, s-a impus în proba de 1.500 de metri la seniori, dar și la categoria tineret, cu timpul de 3 minute, 48 de secunde și 86 sutimi.

”Sunt încântat de acest rezultat, mai ales că aceste Campionate indoor au constituit și un criteriu de calificare pentru Campionatul Balcanic de Seniori care are loc pe 17 februarie la Istanbul –Turcia. Aș vrea să mulțumesc sponsorilor care îl sprijină pe Andrei Dorin Rusu,  ”Aqua Carpatica”, ”West Oximoron” Vatra-Dornei, ”Coloana Center” Vatra-Dornei, ”Vila Iulia” Vatra-Dornei , ”Casa Bucovineană” Vatra Dornei. Nu în ultimul rând mulțumim Primăriei și Consiliului Local vatra Dornei pentru sprijinul acordat” a declarat antrenorul Cristian Prâsneac.

Tot pe cea mai înaltă a podiumul de premiere, la fel ca și Dorin Andrei Rusu, a urcat și sportive Lenuța Burueană de la CSU Suceava, ea câștigând proba de aruncare a greutății cu o aruncare ce a măsurat 15,93 metri. Alți doi sportivi de la CS Universitatea Suceava pregătiți de Ion Zanfirache au urcat pe podiumul de premiere. Marius Musteață și Alin Firfirică au cucerit argintul și bronzul în proba de aruncare a greutății. De remarcat faptul că pe primul loc în această probă s-a situate un alt elev a lui Ion Zanfirache, fost component al CSU Suceava, Andrei Gag. Cea mai bună aruncare a lui Andrei Gag a măsurat 19,52 metri, Marius Musteață fiind al doilea cu 18,28 metri, iar Alin Firfirică al treilea cu 17,75 metri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava