Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârşitul săptămânii trecute, poligonul „Iosif Sîrbu” din Bucureşti a găzduit Campionatul Naţional de Tir Sportiv pentru juniori I. Sportivii suceveni au avut o comportare deosebită reuşind să urce pe podiumul de premiere la toate probele.
În prima zi de întreceri, echipa feminină de la CSŞ Rădăuţi a cucerit argintul în proba de 60 de puşcă 60 de focuri din poziţia culcat, iar echipa masculină de la CSM Suceava s-a clasat pe locul III. Din formaţia feminină au făcut parte sportivele Diana Şuiu, Camelia Lungu şi Diana Dragomir, în timp ce echipa masculină a fost alcătuită din Iulian Andriescu, Iulian Marcu şi Iulian Bida. Tot în prima zi a competiţiei naţionale de tir sportiv, la individual, Iulian Andriescu s-a situat pe locul III.
Duminică, în a doua zi a Campionatelor Naţionale de Tir Sportiv pentru juniori I, sucevenii au mai obţinut şapte medalii.
Echipa feminină de la CSŞ Rădăuţi, în componenţa Diana Şuiu, Camelia Lungu şi Diana Dragomir, a obţinut medalia de bronz în proba de puşcă 20 de focuri din poziţia în picioare. Două medalii de bronz şi-a trecut în cont şi formaţia feminină a CSM Suceava în probele de 3X20 de focuri şi în cea de 20 de focuri în poziţia genunchi. Din echipa de la CSM Suceava au făcut parte sportivele Andreea Rabciuc, Mihaela Marcu şi Lenuţa Bahan.
Nici băieţii nu s-au lăsat mai prejos, echipa masculină a CSM Suceava, în alcătuirea Iulian Andriescu, Iulian Marcu şi Iulian Bida, s-a situat pe locul III în trei probe, puşcă 3X20 de focuri, 40 de focuri poziţia în picioare şi 40 de focuri poziţia în genunchi. Cea de-a patra medalie la masculin a fost adjudecată de Iulian Andriescu în proba de puşcă 40 de focuri poziţia în genunchi.
„Rezultate obţinute au fost remarcabile şi-i felicit pe sportivii noştri pentru stăpânirea de sine de care au dat dovadă. Sper să ne descurcăm la fel de bine şi în această săptămână în care vom participa la Campionatele Naţionale de Tir Sportiv pentru juniori II” a declarat profesorul Ştefan Buiucliu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava