MOPAN Suceava

Parlamentarii PSD de Suceava, respectiv senatorul Ioan Stan și deputații Mirela Adomnicăi, Eugen Bejinariu, Gheorghe Șoldan, subprefectul județului Suceava – Ioan Cristian Sologon și secretarul de stat -Tiberiu Brădățan au donat câte 5.000 de lei în contul celor de la Crucea Roșie filiala Suceava, bani care vor fi folosiți pentru achiziționarea celor necesare persoanelor refugiate. Anunțul a fost făcut de Biroul de presă al PSD Suceava.

”Încă de la izbucnirea conflictului ruso-ucrainean, Organizația Județeană a PSD Suceava s-a implicat și a organizat diverse acțiuni pentru sprijinul populației ucrainene refugiate în țara noastră, înțelegând că în asemenea clipe cea mai importantă calitate umană este omenia. În acest sens membrii noștri au activat și încă activează ca voluntari în taberele și punctele de lucru cu refugiați, ajutând cu donații, alimente, apă și tot ce mai trebuie pentru ca persoanele refugiate să treacă mai ușor peste acest calvar”, mai menționează Biroul de presă al PSD Suceava.

Sprijin de la PSD Suceava pentru refugiați. Parlamentarii, subprefectul și secretarul de stat au donat câte 5.000 de lei, 1.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava