Concert pascal
MOPAN Suceava

Candidații ARD în colegiul 2 pentru Camera Deputaților și colegiul 2 pentru Senat, deputatul PDL în funcție Ioan Bălan respectiv liderul județean al PDL, Gheorghe Flutur, s-au întâlnit duminică la prânz cu alegătorii din comuna Pătrăuți. Cei doi au fost primiți cu căldură de pătrăuțeni cu care au discutat despre nevoile lor și despre sprijinjul pe care-l vor putea acorda pentru dezvoltarea comunei și implicit pentru creșterea bunăstării locuitorilor.  Portavocea pătrăuțenilor a fost chiar primarul Vasile Beabăn care a garantat în fața oamenilor că Ioan Bălan și Gheorghe Flutur pot face în continuare lucruri bune pentru comună. ”Domnii Bălan și Flutur au făcut multe pentru județ și pentru comuna noastră și vor face și mai multe în continuare. Pătrăuțiul a rămas puțin în urmă pentru că am făcut și eu ce am putut cu puținii bani pe care i-am avut dar având în spate un deputat si un senator de calibrul lor sper să ne ajute să ducem Pătrăuțiul acolo unde îi este locul”, a declarat Breabăn.

 

Bălan: ” Datoria noastră este să vă facem să trăiți decent așa cum meritați”

Deputatul Ioan Bălan a ținut să mulțumească pătrăuțenilor pentru căldura cu care a fost primit în această campanie arătând că în urma discuțiilor din poartă în poartă a ajuns la cocluzia că oamenii își doresc drumuri mai bine, apă și canalizare. Bălan a spus că acestea sunt lucruri necesare pentru o comună situată în coasta municipiului reședință de județ și că împreună cu viitorul senator Gheorghe Flutur îl va sprijini pe primarul Breabăn să promoveze proiecte pentru dezvoltarea comunei. ”Acest lucru va deveni obligatoriu pentru noi. Având utilități comuna se poate dezvolta mai mult. Vă spun cu tristețe că din 2008 și până în 2012 nu putem vorbi de faptul că fața Pătrăuțiului s-a schimbat. Avem șanse cu primarul Vasile Breabăn un primar tânăr cu viitorul în față pe care-l vom ajuta să facă proiecte pentru dezvoltarea comunei”, a spus Bălan. El a amintit de sprijinul acordat pătrăuțenilor la inundațiile din 2010. ”Am cunoscut oamenii atât în momentele grele de la inundații când am fost aproape de ei cu zilele cât și în momente de bucurie în toamnă când au fost sărbătorite Zilele Pătrăuțiului cu inaugurarea școlii, momente care v-au făcut să fiți mândri de comuna voastră. E o comună frumoasă Pătrăuțiul aveți de ce să fiți mândri. Datoria noastră este să vă facem să trăiți decent așa cum meritați pentru că nu putem vorbi de Pătrăuți ca de un sat uitat în munți ci e vorba de o comună situată la doar câțiva kilometri de Suceava. Obligația noastră pentru acest mandat este să-l spijinim pe primarul Breabăn pentru proiectele pe care le are în derulare”, a sus Bălan.

 

 

Flutur: ”Am făcut dovada că știm să fim alături de oameni”

Candidatul ARD pentru Senat în colegiul 2 Suceava, Gheorghe Flutur, a ținut și el să mulțumească celor din Pătrăuți pentru voturile date la alegerile locale din vară și să le spună că nu a biruit din cauza trădătorilor, a votului politic și a furtului. Flutur a arătat că după plecarea sa de la șefia Consiliului Județean ”nici iarba nu mai crește” și că investițiile demarate de el precum șoseaua de centură a Sucevei sau modernizarea aeroportului au fost blocate. ”Se pozează însă cu munca noastră. Au tăiat panglica la lucrările de la Spitalul Județean și mă aștept să taie și alte panglici precum cea de la parcările subterane din centrul Sucevei. Am văzut oameni care nu au obraz și care după ce nu au făcut nimic se bucură de munca altora”, a spus Flutur. El le promite locuri de muncă pentru tinerii pătrăuțeni dar și pentru cei de etnie romă locuri de muncă ce vor fi create prin investiții în modernizarea infrastructurii, în aducțiuni de apă și canalizare. ”Vă întrebați poate oamenii politici ce pot să facă pentru dumneavoastră. Parlamentarul trebuie să flancheze primarul, să-l ajute. Problema sunt locurile de muncă și e vorba și de cele pentru romi pentru că nu pomana rezolvă problema și romii sunt harnici numai să aibă unde lucra. Am adus bani în județ și sper să mai aducem să mai dăm de lucru la tineri”, a spus Flutur. El le-a spus pătrăuțenilor că au nevoie de oameni puternici pentru a-l putea ajuta pe primar. ”Apelul meu de suflet este să ne dați un vot pentru că nu v-am făcut de râs în acești ani. Am promovat Bucovina și de multe ori am fost taxat la televizor pentru că le luam turiștii celor de pe Valea Prahovei și le-a fost ciudă unora de noi. În ultimii ani au venit foarte mulți turiști în Bucovina. Vom merge cu gânduri curajoase în Parlament. Judecați-ne după ceea ce am făcut în acest județ. Fac echipă foarte bună cu deputatul Bălan și cu primarul Breabăn și vă cer un vot pentru deputatul dumneavoastră un tânăr harnic care a fost mereu aici și la inundații și altădată dar și pentru mine. Nu v-am lăsat la greu niciodată. Bălan a fost argintul viu care a stat permanent printre dumneavoastră. Am făcut dovada că știm să fim alături de oameni și de aceea îndrăznesc să vă cer un vot pentru domnul Bălan și cu voia dumeavoastră și pentru mine. Suntem la vârful partidului și asta e o garanție în plus că putem face ceva pentru dumneavoastră”, a spus Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava