Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Organizației Județene Suceava a PSD, senatorul Ioan Stan, a ținut să-i mulțumească premierului României și liderului PSD Viorica Dăncilă pentru sprijinul acordat de la nivel guvernamental pentru finalizarea mai multor investiții importante din județul Suceava. Astăzi, la Fălticeni a avut loc o ședință a Comitetului Executiv Județean a PSD Suceava, alături de Viorica Dăncilă fiind prezenți și alți lideri naționali ai PSD, respectiv Eugen Teodorovici și Mihai Fifor.

După ședință, Ioan Stan a spus că în cadrul acesteia au fost analizate rezultatele obținute de PSD Suceava la alegerile europarlamentare, precum și pașii care trebuie urmați pentru câștigarea alegerilor prezidențiale.

Ioan Stan a ținut să evidențieze sprijinul acordat de Guvernul PSD județului Suceava, enumerând câteva proiecte mari care ar urma să fie finalizate, printre care construcția magistralei de gaz metan de la Pojorâta la Vatra Dornei, sprijinul acordat primăriilor din proiectul „utilități și mediu”, dar și alocarea de fonduri pentru continuarea și finalizarea lucrărilor pe DN 18, dar și la șoselei de centură ale municipiilor Suceava și Rădăuți.

La rândul ei, Viorica Dăncilă a apreciat activitatea Organizației Județene a PSD Suceava. „Am discutat cu membrii Comitetului Executiv despre problemele pe care le au atât din punct de vedere administrativ, dar și din punct de vedere politic. Pentru noi o prioritate o reprezintă alegerile prezidențiale. Și în acest sens am discutat cu șefii de organizații, primari și cu președintele organizației județene, dar și cu parlamentarii despre mobilizare și modul în care vedem alegerile prezidențiale și rezultatele pe care vrem să le obținem, despre pașii pe care trebuie să-i facem împreună pentru a câștiga alegerile prezidențiale”, a spus Viorica Dăncilă. Ea a mai adăugat că în ședință s-au evidențiat mai multe obiective de investiții din județ, dar și proiectele care se realizează în momentul de față prin PNDL 1 și 2.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava