Concert pascal
MOPAN Suceava

Spy-Shop.ro, a lansat o nouă secţiune dedicată automatizărilor pentru porţi, care cuprinde peste 3.000 de produse, realizate de mai mult de 10 producători. Printre cele mai importante sisteme de automatizări care pot fi achiziţionate sunt cele pentru porţi batante şi culisante, cele de blocare a locului de parcare, bariere auto, soluţii de ticketing şi acces pentru parcare, dar şi accesorii sau feroneria necesară.

Lansarea noii secţiuni, care a fost solicitată de clienţii noştri, a fost pregătită timp de câteva luni, prin încheierea de contracte cu cei mai mari şi cunoscuţi producători de automatizări pentru porţi şi soluţii pentru parcare”, a declarat dl. Sergiu Dangulea, manager general al SC SPYSHOP SRL, compania care administrează magazinul online www.HYPERLINK „http://www.spy-shop.ro/” spy-shop.ro.

Pe lângă categoria nou lansată, magazinul online oferă soluţii complete pentru securitatea şi confortul casei, precum sisteme de alarmă antiefracţie, de supraveghere video sau interfoane şi videointerfoane. De asemenea, poate fi găsită o gamă variată de sisteme de monitorizare şi supraveghere ascunsă, de la reportofoane şi microfoane spion, camere ascunse şi mascate la diverse echipamente pentru protecţia faţă de interceptările ilegale. Acest segment de produse este destinat, în general, pentru monitorizarea copiilor, bătrânilor sau a persoanelor cu dizabilităţi, supravegherea angajaţilor ce îşi desfăşoară activitatea în timpul programului, persoanelor suspecte de infidelitate, a bonei sau a menajerei.

Magazinul spy-shop.ro este lider pe segmenul de sisteme de securitate, supraveghere şi monitorizare, fiind prezent pe piaţa din România de peste 6 ani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava