• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Sâmbătă, 13 iulie, stadionul ”Unirea” din Suceava va găzdui prima ediție a Memorialului Petru Panait la rugby. A trecut un an de zile de când unul dintre cei mai îndrăgiți antrenori ai jocului cu balonul oval din Suceava, Petru Panait, a trecut în neființă. Foștii lui elevi și colegi s-au hotărât să-și aducă aminte de el în fiecare organizând un meci demonstrativ de old-boys.
Evenimentul rugbistic va începe la ora 10.00 cu o slujbă de pomenire în care vor fi rememorați toți cei care au intrat în ”echipa stelelor”, cum bine spunea antrenorul Constantin Vlad și va continua cu un meci de old-boys la care și-au anunțat participarea foști jucători din mai multe zone ale Moldovei. În încheierea evenimentului se va trece la o discuție constructivă pe parcursul reprizei a III-a.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava