Concert pascal
MOPAN Suceava

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava a comunicat că pînă pe 19 septembrie, echipa internațională de artiști care va realiza un spectacol de dans contemporan cu elemente de dansuri africane și sud-americane în cadrul proiectului cultural „Coregrafii sociale”, participă la un stagiu de creație la Vatra Dornei.

Echipa compusă din artiști din România, Columbia, Finlanda, Egipt și Sudan se află la Centrul Teritorial de Învățare și Educație Continuă al USV din municipiul-stațiune.

Spectacolul rezultat va fi prezentat în Auditoriumul „Joseph Schmidt” al Universității, pe 24 septembrie, de la ora 19.00, la Teatrul „Matei Vișniec”, pe 25 septembrie, de la ora 19.00, și în curtea interioară a Cetății de Scaun, pe 27 septembrie, începînd cu ora 19.00.

Un spectacol va fi susținut și în București, pe 29 septembrie. La toate spectacolele intrarea va fi gratuită. Coregrafia este realizată de o americancă și o canadiancă, alături de coregraful și dansatorul român Momo Sanno. Proiectul „Coregrafii sociale” este finanțat de Administrația Fondului Cultural Național, în proporție de 90% și de USV, în proporție de 10% și se desfășoară în colaborare cu Centrul Național al Dansului București.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava