Concert pascal
MOPAN Suceava

Procesul de simulare a sesiunii Parlamentare ”Politici Universitare pentru integrarea în piața muncii” organizat de Asociația Tinerilor Istorici și Diplomați în cadrul Universității Ștefan cel Mare Suceava în zilele de 13 şi 14 decembrie 2014, a continuat pe 27-28 aprilie 2015 în cadrul Parlamentului României,  printr-un stagiul de practică în comisiile parlamentare.

Membrii ATID au asistat la şedinţele Comisiei juridică, de numiri, disciplină, imunităţi şi validări, unde au beneficiat de îndrumarea domnului senator sucevean Ovidiu Donţu și în cadrul Comisiei pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport unde au fost îndrumaţi de doamna deputat Sanda-Maria Ardeleanu şi domnul deputat Ştefan-Alexandru Băişanu. Şedinţele au fost urmate de discuţii şi dezbateri între cele două medii, toate elementele ajutând la consolidarea şi îmbunătățirea nivelului de experiență și profesionalism a tinerilor absolvenți.

”A fost o experiență unică pentru studenţii suceveni, ce îşi doresc în viitorul apropiat o profesie în aceste medii. Am putut discuta cu deputații, le-am pentru cere sfaturi, am putut asista la dezbaterile legislative ce în mod practic ne influenţează viaţa şi viitorul, iar în a doua parte a zilei am vizitat Palatul Parlamentului, o clădire reprezentativă pentru România. Pe această cale, am dori să le mulțumim reprezentanţilor Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, ce au înlesnit finanţarea transportului în cadrul activităţii cât şi parlamentarilor suceveni, doamna deputat Sanda-Maria Ardeleanu, domnului deputat Ștefan-Alexandru Băișanu şi domnului senator Ovidiu Donțu pentru susținerea materială şi logistică oferită” a relatat președintele ATID.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava