Concert pascal
MOPAN Suceava

Cea mai dificilă perioadă pentru fotbaliștii de la Rapid Suceava a sezonului precompetițional se apropie de final. După o săptămână de antrenamente intense în sala de forţă şi pe pantele din împrejurimi localității Poiana Negri, antrenorul principal Bogdan Tudoreanu se declară mulţumit de modul în care cei 25 de jucători au răspuns la efort.

„Toată lumea se străduieşte să dea totul la antrenamente, chiar dacă unor fotbalişti precum Enciu sau Sandu, care au sărit peste peste perioada de reacomodare la efort, le este mai greu în acest moment. Aici beneficiem de condiţii dintre cele mai bune de cazare, masă şi recuperare, un lucru bun fiind şi faptul că am scăpat de canicula de acasă. Este destul de cald şi pe aici, însă alegările au loc într-un cadru plăcut, prin pădure, unde este umbră şi aerul mai respirabil. Îmbucurător este că tot lotul este valid, Niga, Pascal şi Dănilă fiind singurii jucători care au fost deranjaţi de unele probleme minore de sănătate”, a precizat tehnicianul sucevean.

Revenirea la Suceava este programată în după-amiaza zilei la marţi. După revenirea de la Poiana Negri sucevenii mai au în program alte patru jocuri amicale: pe 13 august cu ASC Bacău, pe Areni, pe 15 august cu Bucovina Pojorâta, în deplasare, pe 19 august cu Bucovina Pojorâta, pe teren propriu şi pe 22 august în deplasare, cu ASC Bacău. Startul ediţiei de campionat 2015-2016 va avea loc pe data de 29 august.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava