Comenzi MOPAN Suceava

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava își încheie prima stagiune cu succes. Spectacolul Un playboy de peste deal, în regia Antonellei Cornici, a cărui premieră are loc pe data de 25 iunie, este ultima producție a sezonului. Aceasta nu este însă și ultima reprezentație a stagiunii. După premiera de duminică, același spectacol este programat luni, pe 26 iunie, ora 19:00. Cortina va cădea totuși marți, pe 27 iunie, după spectacolul Fernando Krapp mi-a scris această scrisoare, în regia lui Alexander Hausvater.

Cu acest maraton de trei spectacole consecutive se încheie prima stagiune a celui mai tânăr teatru de stat din România, Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava.

Din vara anului trecut, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava s-au montat 7 spectacole, după cum urmează:

1.Cărțile de Horia Gârbea, în regia lui Octavian Jighirgiu – spectacol interactiv urban

2. Trenul de noapte de Ioan Groșan, în regia lui Octavian Jighirgiu – spectacol pentru spații neconvenționale (gări și spații industriale dezafectate)

3. Singură în fața dragostei și a morții, de Dario Fo, regia Andrei Munteanu

4. Tigrul din orașul nostru, de Gianina Cărbunariu, regia Bobi Pricop

5. Zadarnicele chinuri ale dragostei, după William Shakespeare, regia Alexandru Bogdan

6. Fernando Krapp mi-a scris această scrisoare, de Tankred Dorst și Ursula Ehler, după o nuvelă de Miguel de Unamuno, regia Alexander Hausvater

7. Un playboy de peste deal de John Millington Synge, în regia Antonellei Cornici

Suntem onorați de colaborările cu regizori de asemenea calibru și încântați de echipele de producție cu care am lucrat: Adrian Damian, Maria Miu, Raluca Alexandrescu, Alina Dincă Pușcașu, Lucian Moga, Mircea Kiraly, Eranio Petruska, Victoria Bucun, Alex Cozlac, Șerban Ursachi.Numitorul comun al tuturor acestor talentați colaboratori ai noștri este trupa de actori ai Teatrului Matei Vișniec. Lor trebuie să le urăm, acum, la final de primă stagiune: La mulți ani! Clara Popadiuc, Diana Lazăr, Cristina Florea, Delu Lucaci, Cosmin Panaite, Cătălin Ștefan Mîndru, Sergiu Moraru, Bogdan Amurăriței și Bogdan Cantauz. Mulțumim actorilor colaboratori Alexandru Marin, Horia Andrei Butnaru, Ionuț Cornilă, Dumitru Năstrușnicu.

Aplauze cu vârf și îndesat merită tehnicienii noștri, cei care stau mereu în spatele reflectoarelor, la butoane, la scenă, la cabine și în alte locuri mai puțin vizibile. Echipa coordonată de regizorul tehnic Sebastian Rațiu este formată din Vili Duțu, Cornel Angelescu, Ioan Zlei, Liviu Rusu,  Dan Chirilă și Aurica Bertea.

Trupa Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava a jucat în stagiunea 2016 – 2017 și ca invitat al altor teatre din țară: au fost în turneu la Rădăuți, Fălticeni, Siret și Gura Humorului dar și la festivaluri de teatru la Iași și Buzău.

Aplicații la festivaluri de profil au fost depuse și pentru stagiunea următoare (Oradea, Brăila, Piatra Neamț, etc.)

Aplauze și succes!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava