Concert pascal
MOPAN Suceava

Marți, 15 septembrie, marchează debutul noii stagiuni a Teatrului Municipal „Matei Vișniec” din Suceava. Așa cum au spus cei din conducerea instituției va fi o stagiune a reinventării.
”2020-2021 se anunță a fi o stagiune surprinzătoare, în care cuvântul de ordine va fi reinventarea. Ne-a fost dor de reîntâlnirea cu publicul nostru în sălile de spectacol. Așteptăm cu nerăbdare momentul în care ne vom revedea la teatru, sub același acoperiș. Este adevărat că lucrurile nu vor arăta la fel ca în vremurile bune, când sălile păreau neîncăpătoare, însă, cu siguranță, fiecare etapă din viața unui teatru are farmecul ei.
Până atunci când vom redeschide efectiv porțile sălii de spectacol, noi suntem pe baricade stabilind reguli și măsuri, cu ruleta la îndemână, măsurând distanțe, calculând și socotind cum este mai bine de procedat pentru siguranța spectatorilor, actorilor, a tuturor celor implicați în desfășurarea unui eveniment artistic.
Vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru crearea unui climat corespunzător desfășurării activității, pentru ca toate regulile ce trebuie respectate pentru împiedicarea răspândirii infecției cu virusul SARS-COV-2 să vă aducă un sentiment de siguranță atunci când ne veți trece pragul. Până atunci, vă așteptăm cu drag, la teatru în aer liber, așa cum ne-am obișnuit deja!”, se menționează în comunicatul Teatrului ”Matei Vișniec”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava