Concert pascal
MOPAN Suceava

Uniunea Națională a Studenților din România reprezintă o federație studențească, care reunește asociații studențești și de tineret din 14 centre universitare, ale cărei scopuri includ dezvoltarea și afirmarea profesională, evoluția cunoașterii și cercetării în condițiile respectării statului de drept și a drepturilor omului. Pe data de 29 Martie UNSR a lansat clip-ul „Stai #șitu acasă cu UNSR” pe platformele de social media, acesta  ajungând popular într-un timp foarte scurt. Prin intermediul acestui clip îndemnăm studenții și tinerii din țară la calm, gânduri pozitive și să stea #acasă. 25 de organizații membre UNSR s-au alăturat inițiativei și au spus împreună „stai #șitu acasă”.

Aceste vremuri care ne încearcă pe toți trebuie să ne aducă mai aproape spiritual unul de altul, să ne respectăm unii pe alții și cel mai important este să avem mai multă grijă de noi. De foarte mult timp oamenii își neglijează viața personală și aloca extrem de puțin timp dezvoltării personale. Atmosfera actuală trebuie să ne împingă către noi bariere iar cu puțin curaj ne putem redescoperi și transforma, ieșind din această criză globală mai buni și mai fericiți.

Uniunea Națională a Studenților din România sprijină eforturile Guvernului României în lupta cu pandemia actuală dar și ONG-urile care ajută într-un număr record populația țării, printre acestea numărându-se și asociații studențești membre UNSR.

UNSR – Conectăm idei. Construim experiențe. Dar #stămacasă. Stai #șitu.

Stai #șitu acasă cu UNSR

Gepostet von Suceava News Online am Montag, 30. März 2020

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava