Concert pascal
MOPAN Suceava

Nu se dă bătut niciodată în luptă! Dar pentru una din mașinile luxoase din colecția sa a hotărât să pună mănușile în cui. Sylvester Stallone își vinde, însă scump, Cadillac-ul, notează click.ro.

Actorul Sylvester Stallone (74 de ani) își vinde una din multele sale mașini din colecția personală, potrivit TMZ. Este vorba de un Cadillac Escalade ESV 2019 personalizat, extrem de luxos, pe care îl însuși a comandat să fie transformat în cea mai bună variantă de Becker Automotive Designs. Această firmă se ocupă acum și de vânzare. Nu este un Escalade obișnuit. Este o versiune enormă, cu un șasiu extins la 6 metri, portiere mai mari în partea din spate, pentru a facilita urcarea și coborârea din elegantul automobil. Stallone nu a optat pentru varianta blindată oferită de companie, însă mașina sa personalizată stil VIP include măsuțe ca la avion, spații de depozitare pentru băuturi, un televizor inteligent LCD UHD, ecrane LCD în partea din spate. De asemenea e prevăzută cu conexiuni la Internet. Pentru o mai bună intimitate, ferestrele sunt echipate cu perdele electrice, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/stallone-isi-vinde-masina-cu-500000-cum-arata-luxosul-cadillac-personalizat

Stallone își vinde mașina cu 500.000 $. Cum arată luxosul Cadillac personalizat, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava