Președintele organizației județene a PSD, senatorul Ioan Stan, a explicat printr-un comunicat de presă că demersurile pentru achiziționarea elicopterului necesar zonei montane a județului Suceava au fost făcute de Guvernul social democrat și de Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, încă din anul 2018 arătând că ”singurul „merit” al domnului Flutur este că a luat elicopterul de la Vatra Dornei și l-a dus la Câmpulung Moldovenesc”. Afirmația lui Ioan Stan a fost făcută după ce Gheorghe Flutur a anunțat, luni, că Ministerul Afacerilor Interne a aprobat ca județului Suceava să-i fie alocat un elicopter SMURD, pentru intervenții în zona de munte, precum și înființarea unui punct de operare aeromedicală la Câmpulung Moldovenesc.

”Trebuie totuși să spunem că sala polivalentă și spitalul de copii se aflau în procedurile legale încă din timpul guvernării PSD și ca de obicei, domnul Flutur, se laudă cu munca altora”

”Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență din cadrul MAI, a anunțat pe 25 aprilie 2018 că Inspectoratul General de Aviație va fi dotat cu 10 elicoptere de intervenție montană (6 elicoptere mari operate de Inspectoratul General de Aviație și 4 elicoptere mici pentru salvare montană ce vor fi distribuite în Făgăraș, Brașov, Petroșani și Vatra Dornei). Dumnealui estima durata procedurilor de licitație la 1-1,5 ani. Suntem exact acum, în 2020, la termenul estimat iar elicopterele au fost distribuite.
Heliportul urma să fie construit la Vatra Dornei. Singurul „merit” al domnului Flutur este că a luat elicopterul de la Vatra Dornei și l-a dus la Câmpulung Moldovenesc. Acest elicopter este un lucru real, concret, făcut pentru zona montană suceveană de guvernul social-democrat și de Raed Arafat, pe care actuala guvernare liberală încearcă să-l înlăture. Acestei realități i se adaugă intențiile bune ale președintelui Consiliului Județean Suceava, ce sunt doar la stadiul de imaginație și pot fi considerate simple fabulații electorale: autostrăzi cu tuneluri, aeroport la Floreni, săli polivalente, spital de copii, etc. Sunt aceleași fantasmagorii pe care Gheorghe Flutur le promitea sucevenilor în 2016 că le va îndeplini imediat ce va ajunge în fruntea Consiliului Județean. În loc de încheiere trebuie totuși să spunem că sala polivalentă și spitalul de copii se aflau în procedurile legale încă din timpul guvernării PSD și că de obicei, domnul Flutur, se laudă cu munca altora”, a declarat Stan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava