Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderul Organizației Județene Suceava a PSD, Ioan Stan, a prezentat care vor fi principalele criterii în baza cărora vor fi desemnați candidații acestui partid la alegerile locale din acest an. Ioan Stan a declarat că a constatat că liderii județeni ai unor partide anunță, ca o mare realizare, faptul că unii primari PSD vor candida la alegerile locale din 2020 pentru funcția de primar din partea partidelor respective. Stan a spus că un exemplu este Maricel Iacob, primarul PSD în funcție în comuna Vadu Moldovei, care în urma deciziei organizației locale PSD, nu a mai fost desemnat să reprezinte această formațiune la viitoarele alegeri. El a spus că în locul acestuia va candida Bogdan Iulian Amariei, viceprimarul comunei Vadu Moldovei și președintele organizației locale PSD.
„Realitatea este cea pe care am prezentat-o în intervențiile mele în presa suceveană. Organizațiile locale și organizația județeană PSD, pentru alegerile locale din 2020, își vor desemna candidații care pot întruni preferințele majorității celor ce sunt chemați să-și exprime votul și care și-au manifestat loialitatea față de valorile social democrate.
Probabil că cei care nu vor îndepli aceste criterii, vor fi solicitați de alte formațiuni politice care nu-și pot găsi candidații necesari din electoratul propriu”, a mai declarat Ioan Stan.

Stan anunță că primarul PSD care va candida pentru Pro România nu a mai fost desemnat de organizația locala pentru un nou mandat, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava