MOPAN Suceava

Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, i-a transmis președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, că primarul din Vatra Dornei este vinovat pentru lipsa căldurii în sistem centralizat pentru locuitorii acestui municipiu. Ioan Stan a transmis printr-un comunicat de presă că nu Guvernul României se face vinovat pentru situația din Vatra Dornei și l-a sfătuit pe Gheorghe Flutur să se intereseze mai bine înainte de a aduce aceste acuzații.

Vă prezentăm în continuarea comunicatul de presă transmis de liderul PSD Suceava, Ioan Stan:

Salut cu interes luările de poziție ale d-lui președinte de Consiliu Județean, cu atât mai mult cu cât sunt sigur că i se strepezesc dinții de câte ori pronunță PSD sau, mai nou, Videle.
Cum spuneam, sunt marcat de strădania d-lui președinte de a acuza și domnia sa Guvernul PSD că, vorba ceea „se poartă și dă bine la șef” Deci, cată să învinovățească și sus-numitul de ceva, de oarece, de ce-o fi, guvernarea PSD și mai precis efectele acesteia în Vatra Dornei. Concret, se face vinovat Guvernul, în accepțiunea d-lui respectiv, de nealocarea în zona aflată în discuție a sumelor necesare pentru decontarea echipamentelor montate în vederea furnizării de căldură în municipiul Vatra Dornei. Bineînțeles este prezentă binecunoscuta afirmație legată de favorizarea primăriilor PSD-iste în defavoarea celor de altă culoare politică. Ca să lămurim acest aspect ofer celor interesați câteve cifre.
Buget Vatra Dornei 2018, la o populație de 17.176 persoane – 16.372mii lei
Buget Fălticeni 2018, la o populație de 31.573 persoane – 10.591mii lei
Buget Câmpulung 2018, la o populație de 20.139 persoane – 10.271 mii lei
Buget 2019, alocare inițială Vatra Dornei 10.116 mii lei față de 1.676 mii lei Fălticeni și 5.576 mii lei la Câmpulung.

La ultima rectificare de buget pe anul 2019 Vatra Dornei primește 4.009 mii lei, iar Fălticeni 3.649 mii lei. Asta ca să lămurim cum e cu favorizarea primăriilor PSD-iste. Dar pentru a limpezi cu adevărat problema să precizăm că, după punerea de acord și semnarea de către cei în drept a programelor de termoficare, ne-am aflat în situația de a nu avea ministru la mediu și de a se refuza numirea unui interimar, de către știm cu toții cine. În afară de asta, ar fi fost bine ca înainte de a blama guvernarea PSD-istă, să fi verificat dl. președinte dacă primăria Vatra Dornei a trimis documentația refăcută conform ultimelor cerințe U.E. Nu de alta dar dacă nu ceri conform celor legale, nu primești. Și o nedumerire personală. Dacă tot a aflat dl. președinte că la Videle vine iarna cu o lună mai devreme decât la Vatra Dornei de ce n-a alocat sumele necesare din bugetul județean la timpul cuvenit evitării acestei situații? De fapt știu de ce. Pentru că e mai ușor să dai vin ape altul spre a-ți ascunde propria neputință. Și cred că n-ar strica să-și amintească dl. președinte de modul strict personal în care a mânuit foarfeca bugetară croind fără nici o reținere soarta primăriilor județene funcție de afilierea politică. Nu de alta, dar îi putem aminti noi!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava