Concert pascal
MOPAN Suceava

Disputa politică între senatorul PSD de Suceava, Ioan Stan, şi deputatul PNL de Suceava, Ioan Bălan, continuă. Prezentăm integral noua declaraţie de presă a parlamentarului social democrat.

«Faptul că dl. deputat Balan a răspuns atât de prompt și de crispat celor spuse de mine, dovedește că am atins puncte nevralgice ale discursului domniei sale. Departe de mine intenția de a da naștere unui război al replicilor, pentru că în situația în care ne aflăm, adică putere versus opoziție, polemica nu soluționează mare lucru. Orice demers al dlui deputat ar avea rost dacă, urmare a unor critici și acuze ar oferi și variante constructive, alternative la ceea ce critică. Dar așa ceva nu se întâmplă și mă văd nevoit să o iau de la capăt, nu pentru dl. deputat, care are niște comenzi de îndeplinit conform disciplinei de partid, ci pentru cei cărora li se adresează programul de guvernare PSD-ALDE, cei care ne-au dat votul și în fața cărora răspundem pentru asta. Să ne ocupăm deci de așa zisele griji ale dlui deputat.

– Îngrijorările mediului de afaceri, dacă ele există, sunt manifestări normale ale unor agenți economici responsabili ce vor să beneficieze de cele mai propice condiții pentru derularea afacerilor lor. Înțelegându-le preocuparea liderul nostru a declarat că pentru toate propunerile ce vizează mediul de afaceri se vor face simulări și calcule și numai în cazul în care ele își vor dovedi eficiența se va opta pentru aplicare.

-Demiterea prin moțiune de cenzură a guvernului Grindeanu nu s-a datorat incompetenței acestuia ci unor întârzieri în aplicarea programului de guvernare. Revocarea sa dovedește că suntem în stare să recunoaștem atunci când în munca oamenilor noștri apar neajunsuri, să le sancționăm și să mergem mai departe.

-Îngrijorările pensionarilor. Mi-e foarte greu să înțeleg ce pornire autodistructivă îl face pe dl. deputat să reia subiectul deși e clar că în fața acestei categorii sociale cei pe care-i reprezintă nu mai au nici un credit. Și ca să nu mai lungim vorba îi propun să organizăm o întâlnire cu pensionarii la care să discutăm despre spaimele pe care încearcă să le acrediteze ca fiind ale lor. Și să-i consultăm în legătură cu ce au făcut pentru ei guvernele PSD-ALDE și respectiv guvernele anterioare . Guverne reprezentând partide care s-au combinat și și-au schimbat numele în speranța de a-și pierde urmele fără să-și schimbe năravul.

Mai adaug doar că nu mai sper să-l lămuresc pe dl. deputat și recunosc faptul că nu mă mai adresez domniei sale. Suntem la putere pentru că așa a dorit electoratul. Suntem la putere și vom continua să fim până ne vom fi îndeplinit promisiunile și le va fi mai bine tuturor românilor”.

Senator PSD,

Ioan Stan

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava