Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele organizației județene a PSD, senatorul Ioan Stan, a catalogat demersul șefului administrației județene, Gheorghe Flutur, de a trimite spre Guvern mai multe propuneri care vizează sprijinirea mediului economic grav afectat de pandemia de coronavirus, drept ”o ieșire demagogică” majoritatea propunerilor fiind descrise în opinia sa ”în aceeași cheie fantasmagorică ca proiectele sale cu aeroportul de la Floreni sau a autostrăzilor cu tuneluri, pe care ni le prezenta la începutul anului”

”De fapt, nici măcar nu înțelegem de ce a trimis propunerile la București în loc să se deplaseze personal acolo și în fața colegilor săi PNL-iști aflați la guvernare, să solicite fiecărui ministru în parte să-și aducă aportul la redresarea economică a județului”

”Tot ieri, același personaj al politicii sucevene a avut o altă ieșire demagogică în care prezenta publicului o serie de propuneri pe care le-a trimis la București, cu scopul de a relansa economia suceveană. Trecând peste faptul că unele măsuri prezentate nu-și avea locul, pentru că domeniile construcțiilor, a alimentației publice, a industriei forestiere, miniere, nu au fost afectate în mod grav în această perioadă, majoritatea dintre ele erau descrise în aceeași cheie fantasmagorică ca proiectele sale cu aeroportul de la Floreni sau a autostrăzilor cu tuneluri, pe care ni le prezenta la începutul anului. Or în momentul de față noi, sucevenii, avem nevoie de propuneri și acțiuni concrete, realiste, care se pot pune în practică imediat. În acest sens poate n-ar fi fost rău ca domnia sa să se concentreze mai mult pe ce se poate face pentru turismul Bucovinei și agricultura sa, acestea fiind domenii prioritare pentru economia locală. De fapt, nici măcar nu înțelegem de ce a trimis propunerile la București în loc să se deplaseze personal acolo și în fața colegilor săi PNL-iști aflați la guvernare, să solicite fiecărui ministru în parte să-și aducă aportul la redresarea economică a județului. Este dreptul lui să o facă și are datoria morală de a se bate pentru suceveni, având în vedere în ce dezastru i-a băgat prin felul în care a gestionat epidemia la nivelul județului. Sau poate că această lipsă de inițiativă ne demonstrează tuturor că felul în care a gestionat situația de la Suceava a făcut ca președintele liberalilor suceveni, să nu mai aibă nicio influență în fața liderilor liberali aflați la butoanele guvernării? Nu știm. Doar ne întrebăm. Și în așteptarea răspunsului, așteptăm niște măsuri clare pentru intrarea în normalitate a vieții sucevenilor”, a spus Stan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava