Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderul județean al PSD, senatorul Ioan Stan, a apreciat ”bunăvoința” președintelui Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, pentru obținerea unei sume de 1 milion de euro de la Ministerul Sănătății în vederea dotării cu aparatură a noului spital din Fălticeni dar i-a adus aminte că necesarul pentru ca unitatea spitalicească să fie deschisă este de 5 milioane de euro. Stan a declarat că se aștepta la alocarea întregii sume ” având în vedere poziția domniei sale în PNL și influența pe care umblă vorba că o are în rândul celor care se află acum la guvernare”.

”Președintele Consiliului Județean Suceava ne-a anunțat în dimineața aceasta că datorită demersurilor sale personale spitalul municipal din Fălticeni va beneficia de un 1 milion de euro pentru dotarea cu aparatură medicală. Departe de mine gândul de a minimaliza eforturile acestuia si apreciez bunăvoința domniei sale de a se implica în rezolvarea acestei probleme, doar că trebuie să vin cu unele lămuriri ce țin de acest subiect. În primul rând trebuie să spunem cu subiect și predicat că această sumă nu ne ajută prea mult în deblocarea situației de la spitalul municipal Fălticeni, deoarece reprezintă numai 20% din suma necesară pentru dotarea integrală a spitalului cu aparatura medicală necesară funcționării. Recunoaștem că este un pas înainte, dar având în vedere „intervenția” de care s-a pomenit, ne așteptam la obținerea întregii sume, având în vedere poziția domniei sale în PNL și influența pe care umblă vorba că o are în rândul celor care se află acum la guvernare”, a spus Stan.

”Vom saluta intervenția oricărei autorități în ceea ce privește continuarea investițiilor în orice obiectiv din zona noastră și suntem dispuși să colaborăm în orice chestiune ce ține de binele județului și nu numai”

El a amintit că a avut personal o interpelare către ministrul sănătății în care i-a explicat necesitatea alocării celor 5 milioane de euro necesari dotării cu aparatură medicală a spitalului municipal din Fălticeni în urmă cu nu mai mult de trei săptămâni. ”Menționez că pentru rezolvarea acestei situații, voi aduce la cunoștința autorităților în continuare, prin toate mijloacele parlamentare ce-mi stau la dispoziție, necesitatea de a aloca întreaga sumă de 5 milioane de euro pentru a finaliza investiția de la acest spital care urmează să deservească peste 150.000 de prezumtivi pacienți. Asta în condițiile în care guvernarea PSD a contribuit cu majoritatea investițiilor care au dus la finalizarea clădirii în care urmează să funcționeze noul spital de la Fălticeni, alocând inclusiv banii necesari pentru dotarea cu mobilier a întregului imobil. Practic singura etapă care mai trebuie parcursă pentru a deschide acest obiectiv, este dotarea cu aparatură medicală, or noi acum nu mai suntem la guvernare. Bineînțeles că vom saluta intervenția oricărei autorități în ceea ce privește continuarea investițiilor în orice obiectiv din zona noastră și suntem dispuși să colaborăm în orice chestiune ce ține de binele județului și nu numai”, a încheiat Ioan Stan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava