MOPAN Suceava

Președintele organizației județene a PSD, senatorul Ioan Stan, l-a invitat pe liderul județean al PNL, Gheorghe Flutur, președintele în exeercițiu al Consiliului Județean, la o plimbare cu mașina pe drumul județean 208 E, ”cu speranța că gropile de pe drumul respectiv îl vor scutura atât de bine încât îi va veni mintea la cap și se va ocupa de ce trebuie, nu de ce visează”.

”Ce a mai făcut Gheorghe Flutur în această săptămâna? S-a trezit din nou vorbind despre autostrăzile Siret-București și cea a Nordului ca și cum realizarea lor ar depinde în totalitate de el, deși nu are nicio treabă cu aceste proiecte, atribuțiile lui fiind legate de administrarea drumurilor județene. Și ca să-l facem să înțeleagă care îi sunt atribuțiile, îl invităm la o plimbare cu mașina pe drumul județean 208 E, cu speranța că gropile de pe drumul respectiv îl vor scutura atât de bine încât îi va veni mintea la cap și se va ocupa de ce trebuie, nu de ce visează. Cu această ocazie, îl rugăm să ne spună ce a făcut cu cele aproximativ 230 de milioane de lei primiți prin PNDL 2 de la guvernul PSD pentru drumurile județene în 2018, pentru că suma respectivă nu se vede în infrastructura rutieră a județului nostru”, a spus Stan.

El a criticat modul în care șeful CJ a inaugurat Laboratorul de Medicină Nucleară din cadrul Spitalului Județean Suceava arătând că sunt nemulțumiri printre medici care nu vor să fie părtași la campania sa electorală. ”Tot săptămâna aceasta domnul Flutur a ținut să devină din nou „doctor”, explicându-le medicilor adevărați cum funcționează și cât de important este Laboratorul de Medicină Nucleară din cadrul Spitalului Județean Suceava. Domnia sa a ținut să inaugureze acest laborator cu festivismu-i arhicunoscut, acum, în campanie electorală, deși laboratorul nu funcționează și nici nu va funcționa degrabă din cauza lipsei de personal. Această abordare a domnului Flutur a generat nemulțumiri inclusiv printre medici, care nu vor să fie părtași la campania sa electorală. Suntem siguri că aceștia ar fi preferat ca președintele CJ Suceava să se ocupe mai degrabă de aprovizionarea spitalului cu tot ce trebuie pentru epidemia de Covid-19 deoarece, la cum este administrată aceasta de guvernul PNL, riscăm să vină valul 2 și să fim din nou nepregătiți. Și poate domnul Gheorghe Flutur a uitat că se face vinovat de moartea a peste 200 de suceveni pentru că la începutul epidemiei nu a dotat spitalul județean corespunzător, dar noi nu uităm asta”, a mai spus Ioan Stan.

Stan îl invită pe Flutur la o plimbare cu mașina pe drumul județean 208 E. ”Gropile îl vor scutura atât de bine încât îi va veni mintea la cap și se va ocupa de ce trebuie, nu de ce visează”, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava