Concert pascal
MOPAN Suceava

#TurquoiseParty, evenimentul aniversar al startup-ului Remote Stories, a adunat influenceri și celebrități locale care au testat munca remote de la mare, de la Hotelul Turquoise din stațiunea Venus de pe litoralul românesc, alături de echipa #RemoteStories.

Participanții la evenimentul organizat de echipa RemoteStories au experimentat munca remote de pe plajă, de la piscina hotelului Turquoise sau din zonele special amenajate pentru cei care vor să îmbine munca cu relaxarea dintr-o destinație turistică.

„Ne-am dorit să sărbătorim 1 an de la lansarea proiectului nostru într-un mod special și să le oferim invitaților noștri o experiență aparte și anume să testeze munca remote dintr-un loc frumos de la malul mării”, spune Mara Eliza Barza.

„Lucrez remote de mai bine de 2 ani de zile, iar în perioada sezonului estival hotelul Turquoise din Venus este prima alegere a familiei mele pentru vacanță și muncă remote de la mare, fiind locația preferată a fiicei mele, Nicole. Am optat pentru această locație dedicată familiilor întrucât majoritatea invitaților noștri au fost influenceri cu copii mici”, spune Amalia Ștefan.

Evenimentul aniversar #TurquoiseParty marchează lansarea seriei de evenimente inițiate destartup-ul românesc RemoteStories, prin care se dorește promovarea muncii remote de oriunde și susținerea turismului local.

Startup-ul românesc RemoteStories a fost lansat în septembrie 2019 de către antreprenoarele Mara Eliza Barza (specialistă în comunicare și PR) și Amalia Ștefan (specialistă în tehnologie hotelieră) și promovează avantajele muncii remote (de la distanță) pentru angajați, freelanceri și companii, dar și pentru mediu, economie și industria HoReca.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava