MOPAN Suceava

Tobin Bell nu se consideră un fan „real” al filmelor horror, în ciuda faptului că a devenit celebru datorită rolului ‘Jigsaw’ din franciza ‘Saw’, informează contactmusic.com.

Actorul în vârstă de 77 de ani a spus jurnaliștilor de la Forbes, atunci când a fost întrebat dacă se consideră a fi un mare fam al producțiilor de groază: „Nu, în comparație cu adevărații fani ai horror-ului, nu, cu cei care sunt cu adevărat pasionați de acest gen. Am ajuns să apreciez mai mult filmele acestea, pentru că am învățat ce înseamnă cu adevărat o astfel de peliculă. În industria filmului, poți reuși la fel de multe cu filmele horror, la fel cum poți cu oricare alt gen.”

Tobin Bell l-a interpretat pe sadicul criminal John Kramer – cunoscut drept Jigsaw – în toate cele opt filme din franciză și spune că va fi pentru totdeauna recunoscător că i s-a dat oportunitatea de a intra în pielea unui caracter inconic. „Am avut norocul să lucrez cu producători, cu scenariști, regizori și un studio ca Lionsgate – cu toții au fost conștienți de faptul că lucrurile ar putea merge foarte bine. Uneori scenariștii stiu unde vor să ajungă, dar nu prea știu cum să o facă. Mi se dădea un scenariu la început de film și, împreună cu ceilalți actori, găseam idei noi. Dacă lucrezi cu actori buni, cu un regizor bun, dacă ai artiști de toate felurile în echipă, pentru că e nevoie de echipă pentru a face un film, atunci poți îmbunătăți totul cu 10-20%. Totul devine și mai fascinant, totul devine ca o simfonie.”

Franciza va fi reînviată în 2021 cu filmul ‘Spiral’, în care vor juca Chris Rock și Samuel L.Jackson. Tobin nu a spus dacă va reveni în rolul Jigsaw sau nu. „Sincer, chiar nu pot vorbi despre asta, Atât de simplu e. Sper că mă veți ierta pentru asta. M-au rugat să nu vorbesc despre acest lucru.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava