MOPAN Suceava

Ben Affleck, Jamie Foxx, Cara Delevingne sau Ireland Baldwin sunt câteva dintre celebritățile care au manifestat pentru drepturile minorităților. SUA au intrat în a zecea zi de proteste, lupte de stradă și manifestații violente! Peste 130 de orașe din 30 de state americane au fost paralizate de manifestanții care cer dreptate pentru uciderea lui George Floyd (46 de ani) în timpul arestării. Printre protestatari s-au aflat și staruri de la Hollywood, notează click.ro.

În plină epidemie de COVID-19, America fierbe de nemulțumire și mulțimea clocotește! Bilanțul ciocnirilor cu poliția se apropia ieri de 15 decese și mii de răniți, și în 50 de orașe a fost declarată stare de asediu fiind interzisă ieșirea din case după anumite ore. În timpul zilei, lumea manifestează pașnic scandând ”Dreptate pentru George Floyd”, care și-a găsit sfârșitul la 25 mai în timp ce era arestat în Minneapolis, Minnesota de agentul Derek Chauvin, care este condamnat pentru omor. Însă odată cu venirea serii, străzile sunt inundate de protestatari care vandalizează magazine și incendiază mașini.

Printre manifestanții de ieri s-au aflat și Ben Affleck (47 de ani) și iubita lui Ana de Armas, de 32 de ani. Ei au mărșăluit în Venice Beach și au purtat o pancartă pacifistă cu Biserica Baptistă. Tot în Los Angeles, fotomodelul britanic Cara Delevingne (27 de ani) a cerut dreptate pentru Floyd și recunoașterea drepturilor persoanelor de culoare, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/starurile-de-la-hollywood-au-iesit-strada-sa-protesteze-pentru-drepturile-afro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava