MOPAN Suceava

Sâmbătă, 6 iunie, de la ora 10.00, echipa suceveană de rugby senori a Clubului Sportiv Municipal Suceava era programată să joace etapa a doua din returul Diviziei Naționale pe teren propriu, în compania echipei sub 23 de ani a clubului Steaua București. Marți, sucevenii au primit un fax de la gruparea bucureșteană, prin care steliștii solicitau acceptul CSM-ului de a amâna această confruntare pentru o dată ulterioară, pe motiv că au 12 jucători la loturile naționale, dar și câțiva componenți din lot ce sunt accidentați.
„Steliștii ne-au solicitat amânarea meciului și nu puteam să-i refuzăm, mai ales că și ei au acceptat mutarea meciului din retur. Ei s-au înscris foarte târziu în campionat și de aceea n-am putut să jucăm acel meci, deoarece nu aveam prinse acele cheltuieli în buget. Voi discuta cu ei și vom fi de acord cu amânarea meciului, dar cu condiția să jucăm pe 8 august, cu o săptămână înaintea reluării campionatului. În plus trebuie să stabilim și data disputării celuilalt meci cu ei, probabil după terminarea returului”, a explicat antrenorul sucevean, Constantin Vlad.
După 10 etape disputate, echipa CSM Suceava se află pe poziția a cincea în clasamentul Diviziei Naționale, cu 4 victorii din 9 partide disputate, la cinci puncte de locul patru, ocupat de Poli Iași.
În următoarea etapă, pe 15 iunie, sucevenii vor avea un meci important pe terenul celor de la RCM Galați.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava