Concert pascal
MOPAN Suceava

Johnny Depp, în vârstă de 56 de ani, este cu siguranţă unul dintre cei mai controversaţi actori de la Hollywood. Actorul, originar din Kentucky, a devenit cunoscut datorită rolului deţinut în filmul “Nightmare On Elm Street” şi a interpretat, cu succes, numeroase roluri pentru care a primit aprecieri atât din partea criticilor de film, cât şi a telespectatorilor. În ciuda faptului că a devenit recunoscut la nivel mondial şi a jucat în atât de multe pelicule reuşite, viaţa lui Depp nu a fost una liniştită, iar banii pe care i-a câştigat din cinematografie au fost repede risipiţi pe cantităţi industriale şi stupefiante pe care actorul le folosea pentru a-şi amuţi demonii interiori. Aşadar, nu este surprinzător că fanii au început să privească negativ spre cel care cândva îi cucerea. Faima lui Depp a scăzut şi mai mult după ce a fost implicat într-un scandal mediatic de anvergură, în urma divorţului de frumoasa Amber Heard, care l-a acuzat de violenţă domestică şi de faptul că o teroriza în timpului mariajului. Se pare că decădera lui Depp şi valul de antipatie pe care unii oameni o resimt faţă de el au atins cote maxime, căci steaua actorului de pe celebrul bulevard Walk of Fame a fost vandalizată în miercuri, 26 septembrie. Iată ce mesaj au scris aceştia pe steaua dedicată vedetei.

Cariera lui Depp se află de ceva vreme pe o pantă descendentă, iar viaţa personală a actorului este la fel de dezordonată. După divorţul de Amber Heard, din 2017, Depp a pierdut nu doar suma de 7 milioane de dolari, ci şi respectul multor fani. Amber a dezvăluit că Depp abuza de alcool, avea un comportament bizar şi reacţiona necontrolat atunci când abuza de substanţe interzise.

Mai mult decât atât, el ar fi bătut-o cu brutalitate de mai multe ori în timpul mariajului-fulger. După ce mărturia lui Amber a ajuns în paginile ziarelor de pe întreg mapamondul, Depp a început să se confrunte cu un val de sentimente negative îndreptate spre el, iar admiratorii nu l-au putut ierta pentru comportamentul avut.

Citește articolul complet pe:  https://www.click.ro/vedete/celebritati/steaua-lui-johnny-depp-de-pe-walk-fame-fost-vandalizata-ce-mesaj-obscen-au-scris

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava