Concert pascal
MOPAN Suceava

Ozturk Tuncay (29 de ani) a petrecut un weekend de poveste, alături de soţia sa, Andreea (40 de ani), în Istanbul, la părinţii lui. S-au răsfăţat cu o cină romantică, la lumina lumânărilor, muzică şi un pahar de vin bun. În tot acest timp, Violeta a rămas în grija tatălui ei, Ştefan Bănică (47 de ani), potrivit click.ro.

Click: Cum aţi petrecut sâmbătă, de Ziua Îndrăgostiţilor?
Ozturk Tuncay: Am fost la Istanbul, la familia mea. Acolo am sărbătorit cu Andreea şi cu părinţii mei. Am avut parte de o cină romantică, am vizitat şi oraşul, ne-am simţit bine şi ne-am bucurat de clipe frumoase.

A fost şi Violeta cu voi?
Ea a rămas acasă alături de tatăl său, Ştefan, este firesc să petreacă şi ei timp împreună.

Cum au primit părinţii tăi vestea că te vei căsători cu cineva care are copil?
Am avut emoţii foarte mari când a trebuit să le spun părinţilor despre Andreea şi despre Violeta. Mi-a fost teamă să nu reacţioneze din cauza diferenţei de vârstă, dar şi a copilului, însă de cum le-au văzut le-au îndrăgit şi au fost fericiţi pentru mine şi alegerea făcută. Acum când mergem acasă Andreea este aşteptată cu toate bunătăţile. Anul trecut, de  ziua mea, au venit toţi nepoţii, am petrecut pe cinste, nu mă aşteptam să fie aşa bine, eu mă simt împlinit. Sunt pentru ea atât un soţ protector, cât şi un medic. De fiecare dată când are probleme de spate, am grijă şi de ea.
Vrei să treci la religia ortodoxă?
Fiecare îşi iubeşte religia, eu iubesc religia mea, merg la sinagogă, mă rog. Soţia mea are religia ei, ortodoxă, dar îi place mult şi unde merg eu. Mergem des împreună la sinagogă.

 

Citește interviul complet cu Tuncay Ozturk, EXCLUSIV pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-stefan-banica-facut-pe-bona-ca-sa-se-distreze-andreea-marin-ozturk-tuncay

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava