MOPAN Suceava

Peste 700.000 de euro au fost strânşi în doar nouă zile în campania iniţiată de omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi pentru sprijinirea spitalelor din Suceava. Prin această campanie, Ştefan Mandachi îşi propune să adune nu mai puţin de 3 milioane de euro. Pentru aceasta, Ștefan Mandachi a scos la „vânzare” primul metru de autostradă din Moldova pe care l-a construit la ieșire din Suceava spre Fălticeni. Ștefan Mandachi a subliniat faptul că toți banii care vor fi strânși în cadrul acestei campanii nu vor ajunge la el, ci vor fi gestionați de Crucea Roșie. În cadrul campaniei, toți cei care vor să doneze pot „cumpăra” câte un centimetru din metrul de autostradă.

În cursul zilei de sâmbătă, Mandachi a făcut un apel către toţi „influencerii” din România să sprijine această campanie.

„Ce bucurie colosală!!! Ce reușită imensă! Cu o muncă enormă, împreună cu toți donatorii, tocmai am atins 701.000 euro. Nu vă puteți imagina câte eforturi și sacrificii facem (Gabi, Oana, Cornel, eu) cât ne rugăm de oameni, cât mulțumim în stânga și-n dreapta și cât ne chinuim pentru fiecare centimetru. DA, DE DIMINEAȚA PÂNĂ DUPĂ MIEZUL NOPȚII. Probabil că dacă ați înțelege, eram de mult la TREI MILIOANE DE EURO. Da, vrem să ajungem la trei milioane! Continuăm susținerea Spitalelor din Suceava!

Suceveni, ne sprijină foarte mulți oameni din afara județului, inclusiv din străinătate, haideți să ne mobilizăm și noi puțin mai mult! Nu putem aștepta doar ajutor din exterior. Suntem și mulți afaceriști și mulți cetățeni la Suceava, care putem să facem mai mult.

Fac un apel către toți INFLUENCERII din România să ne sprijine un milimetru, cu o șoaptă, cu un story cât de mititel pe paginile lor campania www.1cm.ro cu mențiunea că vom trece pe cutii și pe colete și numele lor. Mulțumesc Dorian Popa. Mulțumesc Selly pt. susținere.

Continuăm donațiile pe www.1cm.ro. Eu mi-am mai luat centimetri și astăzi!!! Puteți să vă mai luați și voi, chiar dacă ați mai donat. Ne ajută mult!”, a transmis Ștefan Mandachi pe contul său de Facebook.

Ştefan Mandachi a reuşit să strângă peste 700.000 de euro în campania pentru sprijinirea spitalelor din Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava