MOPAN Suceava

Omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi a scos la licitaţie, în scopuri caritabile, borna kilometrică înaltă de 4,2 kilometri de la primul metru de autostradă pe care l-a construit la ieşirea din Suceava spre Fălticeni. Ştefan Mandachi a spus că cel care va câştiga licitaţia va avea borna la dispoziţie pentru o perioadă de două luni, timp în care îşi va putea face reclamă pe aceasta. Banii strânşi la licitaţie vor fi donaţi în cadrul campaniei de strângere de fonduri iniţiată de Ştefan Mandachi pentru a sprijini lupta din judeţul Suceava împotriva noului coronavirus.

„Donează pentru Bucovina și îți faci cea mai tare reclamă. Da, reclama ajută economia și este sufletul capitalismului. Care capitalism? Acela pentru care au murit oameni nevinovați la revoluție în țara asta. E rău să furi, e rău să ucizi sau să dai în cap, nu e rău să-ți faci reclamă. Reclama este sănătoasă pentru orice societate. Cea mai mare bornă din lume (are 4.20 și va fi autentificată și de către Guiness Book, am depus cerere) va fi a ta pentru două luni!!! Ambele fețe. Apoi, va rămâne o placă pentru totdeauna lipită pe ea și vei avea titlul de ”proprietar onorific”. Șoferii o văd din orice poziție. Un prieten pilot mi-a spus că se vede și din avion. Mai mult, clienții îți poți lăsa mesaje în cutia poștală din ea. Toată Moldova va ști că ai fost solidar cu eroii din linia întâi, cu Bucovina, cu Suceava și cu toate victimele colaterale ale Covid19 pe care noi le vom sprijini transparent cu banii obținuți din donații. Pe bornă va fi brandul tău autocolat și deasupra va fi scris ”donat în scop umanitar pentru renașterea Bucovinei”, a transmis Ştefan Mandachi. Licitaţia este organiză pe contul de Facebook a lui Ştefan Mandachi şi se va finaliza joi, 7 mai, la ora 23:59.

 

Ștefan Mandachi a scos la licitație borna înaltă de 4,2 metri de la primul metru de autostradă din Moldova, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava