MOPAN Suceava

La numai 20 de ani şi ceva, unul din jucătorii de perspectivă ai judeţului Suceava, Stejărel Vişinar, este în faţa unei noi provocări a carierei sale de fotbalist. Jucător de bază al echipei CSM Bucovina Rădăuţi în ultimele două sezoane şi jumătate, fotbalistul sucevean a semnat în aceste zile cu echipa din Liga a II-a Aerostar Bacău, de el fiind interesate şi echipele FC Botoşani şi UTA Arad. De altfel, Stejărel Vişinar a fost foarte aproape de despărţirea de Bucovina Rădăuţi şi în vara anului trecut, când a plecat în cantonament în Slovenia cu FC Voluntari, însă până la urmă transferul nu s-a mai realizat. Stejărel a început fotbalul la vârsta de 8 ani la Sporting Suceava, club pentru care a jucat mai mulţi ani şi la echipa de seniori, în Liga a III-a. În anul 2016 a ajuns la CSM Bucovina Rădăuţi, unde a evoluat un sezon în Liga a IV-a, iar din 2017 şi până-n prezent în Liga a III-a, acolo unde rădăuţenii sunt pe locul III în acest moment. La 1,91 metri, Stejărel Vişinar poate juca atât ca fundaş central, cât şi ca mijlocaş în faţa liniei defensive.

„Perioada petrecută la Rădăuţi a fost una foarte frumoasă pentru mine, una în care m-am simţit extraordinar alături de oameni de caracter, cărora le mulţumesc pentru tot ce-au făcut pentru mine şi ce fac pentru echipă. Îmi doresc să fiu sănătos şi să joc meci de meci la noua echipă, astfel încât să cresc în valoare şi experienţă cât mai mult. Sigur că, faţă de Liga a III-a, la Liga a II-a nivelul este mult mai ridicat, cu jucători de calitate şi echipe puternice, dar nu cred că va fi o problemă şi sunt sigur că mă voi acomoda foarte repede. În plus sper şi-mi doresc cât mai repede să fac pasul spre Liga I”, a declarat suceveanul Stejărel Vişinar.

Antrenorul său de la Rădăuţi, Dorin Goian, este convins că Stejărel Vişinar poate să ajungă unul dintre fotbaliştii importanţi ai României.

„Stejărel a fost unul dintre jucătorii de bază ai echipei noastre, un fotbalist cu un potenţial foarte mare şi calităţi pe măsură, ce am încredere că poate să ajungă unul din fotbaliştii importanţi ai României. Aşa cum am mai spus, noi încercăm să-i ajutăm pe jucătorii tineri ce au şanse reale de afirmare şi cred că la el era normal să facă acest pas spre un nivel superior”, a explicat antrenorul Dorin Goian, care alături de Daniel Bălan se ocupă de pregătirea echipei CSM Bucovina Rădăuţi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava