MOPAN Suceava

Îndrăgita actriță Stela Popescu ar fi împlinit azi, 21 decembrie, vârsta de 85 de ani. Stela Popescu s-a născut la Bălţi, în Basarabia. A realizat cupluri celebre alături de Ştefan Bănică şi Alexandru Arşinel şi a reuşit să se menţină în topul celor mai iubiţi actori ai scenei româneşti timp de mai bine de jumătate de veac, notează click.ro.

Stela Popescu a făcut furori încă de la începutul carierei sale de artistă, atât cu talentul actoricesc, cât şi cu frumuseţea. Doamna teatrului românesc a susţinut că a refuzat să apeleze la medicul estetician, mai mult de frica anesteziei, aşa că încât faţa ei nu a suferit nici o îmbunătăţire de acest gen, deşi multe femei nu prea i-au dat crezare. S-a născut într-o familie de învăţători modeşti, iar prima amintire pe care o are bine întipărită în memorie este invadarea Basarabiei de către armata rusă. În 1940, tatăl ei, considerat intelectual, deci duşman de clasă, a fost deportat în Siberia, iar mama s-a refugiat, împreună cu ea în România, la Braşov.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/stela-popescu-ar-fi-implinit-85-de-ani-poze-rare-din-tinerete-si-amintiri

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava