MOPAN Suceava

Senatoarea PNL de Suceava, Steliana Miron, i-a îndemnat pe suceveni să meargă duminică la vot pentru a-l alege pe Klaus Iohannis preşedinte al ţării, acesta fiind singurul care poate să-i facă pe români să creadă din nou în România. Steliana Miron a spus că alegerile pentru funcţia de preşedinte al ţării sunt extrem de importante în actualul context economic şi social, deoarece România „trece printr-o perioadă extrem de dură”. „Şi asta pentru că în ultimii 25 de ani, acest sistem s-a bazat pe o corupţie generalizată. Toate instituţiile statului, DNA, DIICOT, Parchetul General nu au făcut altceva decât să zguduie, dar nu pot reforma statul. Această problemă revine clasei politice. De aceea Klaus Iohannis reprezintă garanţia că România va avea viitor. Astfel, nu ne vom reîntoarce în epoca lui Ion Iliescu sau în epoca lui Adrian Năstase. România are nevoie de Klaus Iohannis pentru ca românii să creadă în România”, a spus Steliana Miron. Senatoarea PNL de Suceava consideră că în momentul de faţă România îi sperie pe români, pentru că în ţară nu există locuri de muncă, nu sunt investiţii guvernamentale, iar veniturile sunt foarte mici. Ea a arătat că cei aproximativ cinci milioane de români plecaţi în străinătate nu sunt acolo deoarece se află în vacanţă sau concedii, şi pentru a-şi face un rost în viaţă. „De aceea Klaus Iohannis are obligaţia să-i aducă pe aceşti români acasă, pentru că şi România are dreptul la dezvoltare şi la normalitate. Şi de ce credeţi că Victor Ponta a făcut alianţă cu Vadim. Pentru că nu a putut să facă alianţă cu românii responsabili, cu românii care cred în statul de drept, cu românii care cred în valorile economiei de piaţă. Victor Ponta nu face altceva decât să vadă România ca pe o marfă, o marfă pe care o împarte cu toţi prietenii lui”, a declarat Steliana Miron. Ea l-a acuzat pe candidatul PSD pentru funcţia de preşedinte al ţării Victor Ponta că foloseşte bugetul României în scop electoral, „dar şi pentru pentru a cumpăra primari şi români la bucată”. Ea a precizat că prin aceasta, Victor Ponta nu face altceva decât să sacrifice România pentru ca el să ajungă preşedinte al României.

Steliana Miron a arătat că singurul lucrul pe care Victor Ponta îl oferă este „anti-băsismul”. „România nu poate trăi doar din anti-băsism. România are nevoie de o construcţie a clasei politice, de o construcţie în infrastructură, o construcţie bazată pe altfel de principii. De aceea Klaus Iohannis este omul potrivit, şi va fi preşedintele care oferă românilor încredere în România. De aceea pe 16 noiembrie trebuie să fim la vot, şi trebuie să dăm un vot de încredere domnului Klaus Iohannis”, a mai spus senatoarea PNL de Suceava.

Steliana Miron a declarat că prin neimplicarea Guvernului în rezolvarea problemelor românilor din Diaspora care nu au putut să voteze în primul tur de scrutin, PSD demonstrează clar că nu este interesat de cei care prin banii pe care îi trimit acasă susţint economia României. Steliana Miron a arătat că PSD nu a fost niciodată favorit în Diaspora, motiv pentru care social democraţii fac tot ce le stă în putinţă pentru ca voturile românilor din străinătate să devină o cantitate aproape neglijabilă. „De ce credeţi că pentru cinci milioane de români aflaţi în străinătate s-au făcut câteva zeci de secţii de votare? Cred că este o insultă adusă democraţiei, este o batjocură adresată românilor aflaţi în străinătate, care susţin economia României prin miliardele de euro pe care îi trimit familiilor de acasă. De altfel, democraţia în România este mimată de cei care ne conduc, pentru că atunci când această mimare devine evidentă apar demisiile formale, demisii prin care practic nu se întâmplă şi nu se schimbă absolut nimic”, a mai spus Miron. Ea a făcut un apel la românii din străinătate să meargă la vot, acelaşi îndemn adresându-l şi familiilor acestora aflate în ţară.

Steliana Miron: Klaus Iohannis reprezintă garanţia că România va avea viitor, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava