MOPAN Suceava

Stephen (54 de ani), fratele mai mic al lui Alec Baldwin (62 de ani) și socrul lui Justin Bieber (26 de ani), este un mare susținător al lui Donald Trump. În 2016, a fost extrem de activ în cursa pentru Casa Albă. Toată lumea l-a întrebat cum îl poate susține pe Trump care l-a concediat de două ori în timpul emisiunii ”Ucenicul”. Însă Stephen este republican pur-sânge și din 2016 nu mai vorbește cu Alec pentru că ”îl imită pe idolul său în cadrul emisiunii Saturday Night Live”, potrivit click.ro.

Stephen Baldwin este unul dintre cei patru Baldwin care și-au încercat norocul în cinematografie. El a jucat în filme precum ”8 Seconds” (1994), ”The Flintstones in Viva Rocka” (2000) și ”The Usual Suspects” (1995).

În 2015, în timpul unui interviu acordat lui Don Lemon în cadrul emisiunii ”CNN Tonight”, Stephen Baldwin a declarat, conform sursei citate: ”Trump are tot ce îi trebuie să fie un politician bun. Poate fi un președinte foarte bun pentru că nu îi pasă ce crede și zice lumea despre el”.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/stephen-baldwin-nu-mai-vorbeste-cu-fratele-lui-alec-pentru-ca-isi-bate-joc-de

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava