MOPAN Suceava

Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, s-a despărțit de logodnica lui, Erin Brady – pe care a cerut-o de soție anul trecut, în Hawaii – pentru a se concentra exclusiv asupra noului turneu mondial și a noului album al formației, anunță presa de peste ocean, citată de contactmusic.com.

Celebrul cântăreț, 64, care a reușit să-și învingă dependența de medicamente, s-a alăturat colegilor săi de trupă la începutul acestui an, pentru a se ocupa împreună de aceste două proiecte importante, iar de la reunire, i-a fost greu să o păstreze pe Erin, 38, pe locul întâi în viața lui.

”Steven a cam terminat-o cu logodnica lui. El încearcă să își mențină acest stil de viață curat. Turneul este foarte important pentru el și pentru trupă. Așa că a decis să pună punct relației.”, a declarat o sursă pentru New York Post, potrivit ContactMusic.

Un reprezentant al trupei a confirmat faptul că cei doi au probleme, ‘la fel ca orice alt cuplu’ și a cerut să le fie respectată intimitatea, dar a negat că Steven și Erin s-au despărțit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava