MOPAN Suceava

Cântărețul Stevie Wonder, în vârstă de 64 de ani, și partenera sa de viață, Tomeeka Robyn Bracy, au devenit părinții unei fetițe, Nia, potrivit purtătorului de cuvânt al artistului –  care nu a mai oferit și alte detalii despre venirea pe lume a celui de-al nouălea copil al starului, informează contactmusic.com.

Tomeeka Robyn Bracy a născut anul trecut cel de-al optulea copil al lui Stevie Wonder. Autorul hit-ului ‘Superstition’ a râs recent pe seama zvonurilor potrivit cărora Tomeeka ar fi însărcinată cu tripleți și a lămurit pe toată lumea că vor deveni părinții unei fetițe care va purta numele Nia.

„Am, câți, 22 de copii? Nu este adevărat. Adevărul este că voi avea o fată minunată; se va naște în decembrie și va purta numele Nia, care înseamnă ‘scop’.”, a spus Stevie Wonder recent, potrivit ContactMusic.

Stevie Wonder, renumit pentru piesele de succes „Superstition”, „I Just Called to Say I Love You” şi „My Cherie Amour”, este considerat o veritabilă legendă a muzicii soul. Stevie Wonder a orbit la puţin timp după naştere. El a învăţat să cânt la muzicuţă, pian şi tobe încă de la vârsta de nouă ani. De-a lungul carierei sale, a avut 32 de piese ajunse pe primul loc în clasamentul R&B din SUA, a câştigat 25 de premii Grammy şi a vândut peste 100 de milioane de discuri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava