Hora Bucovinai 2019

O patrulă din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți a oprit duminică pentru control pe DC 36A din comuna Grămești, autoturismul condus de un localnic de 27 de ani și în care se afla ca pasager, o tânără de 18 ani din aceeași localitate, proprietara vehiculului.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Totodată, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,28 mg/l alcool în aerul expirat.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, tânărul a condus pe drumurile publice autoturismul încredințat de proprietara vehiculului, care știa faptul că acesta nu posedă permis de conducere și se află sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză s-a întocmit dosar penal, tânărul de 27 de ani fiind cercetat  sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, iar tânăra de 18 ani sub aspectul comiterii infracțiunii de „încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava