Concert pascal
MOPAN Suceava

Hainele în stil sportiv au cucerit generații după generații și au evoluat atât de mult încât sunt preferate nu doar atunci când alergăm sau mergem la sală. Chiar şi adeptele ținutelor clasice nu pot rezista ținutelor în stilul sporty-chic care combină romantismul cu dinamismul și pot fi în acelasi timp confortabile, elegante şi frumoase.
Pentru acest nou stil care ne încântă există câteva regul iimportante de care trebuie să ținem cont.

Este foarte important cum combinăm ţesăturile în așa fel încât într-o ţinută să nu avem mai mult de 3 nuanţe. Optaţi pentru ţinutele simple în stil minimalist în detrimentul hainelor cu multe straturi și învățați să vă ascundeţi imperfecţiunile şi să accentuaţi părţile frumoase ale siluetei.

Idei și combinații în stilul sporty-chic

Combină o rochie sport largă atunci când dorești să ai o ţinută confortabilă şi interesantă de zi. Nu contează lungimea rochiei, căci oricum se va potrivi perfect cu o pereche de adidaşi.

Stilul sporty-chic permite îmbinarea hainelor din diferite stiluri cu elementele stilului sportiv, aceasta fiind esența acestui stil.

Orice ţinută casual pe care o completaţi cu o încălţăminte sport va crea o ţinută interesantă şi mai sportivă.

Pantalonii din tricot cu un design deosebit al centurii sunt în tendinţele acestei veri și dacă veți asorta aceşti pantaloni cu un top alb, blazer şi adidaşi confortabili.

O cămaşă albă– numărul 1 în topul fashion 2022 – se încadrează perfect într-o ţinută elegantă și dacă combinaţi cămaşa cu nişte tenişi sau adidaşi negri şi accesorii elegante veţi crea o imagine autentică sporty-chic. Costumul din tricot se menține și el în trend, deși nu este în esență un costum sportiv, totuşi el este la fel de confortabil şi practic. Puteţi completa această ţinută cu accesorii deosebite. Atât ținuta cât și accesoriile pot fi combinate în nuanțe și stiluri nenumărate. Te poți inspira în alegerea oricărei ținute sporty-chic din colecția Karl Lagerfeld. Dacă până acum nu se accepta combinaţia genții clasice cu încălţămintea sportivă, acum aceasta este una din cele mai actuale tendinţe.

Stilul sporty-chic nu presupune doar pantaloni şi adidaşi. Ţinuta alcătuită dintr-o fustă romantică şi un tricou alb îmbină perfect sportul şi  romantismul.

Dacă doriţi să vă evidenţiaţi, optaţi pentru rochii scurte în combinaţiile de culori care sunt în contrast, de exemplu culoarea roz şi albastru deschis la care adăugați o încălțăminte sport și aiobținut o ținută confortabilă și chic.

O fustă albă vaporoasă, un hanorac în stil sportiv şi accesorii suplimentare în stil etnic arată eclectic, dar armonios, mai ales că albul este foarte popular în acest sezon.

Cu stilul sporty-chic puteţi crea nişte ţinute confortabile și totodată romantice și elegante.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava