Concert pascal
MOPAN Suceava

Cântărețul Sting, 69 de ani, este dependent de muzică. Izolat la domiciliu cu soția lui Trudie Styler, 67 de ani, cântărețul britanic recunoaște că își petrece majoritatea timpului cu chitara în mână cântând, compunând și meditând pe ritmuri muzicale. În loc să se lamenteze, așa cum fac mulți dintre colegii lui de breaslă, Sting crede, potrivit click.ro, că pandemia care a răpus într-un an peste 2,6 milioane de pământeni, a fost un bun prilej pentru artiști de a se redescoperi.

Sting, în vârstă de 69 de ani, îndură cu stoicism izolarea la domiciliu impusă de pandemia de COVID-19 care a afectat întreaga planetă. De-a lungul unei cariere începute în 1977, alături de trupa britanică Police, Sting a strâns o avere de 400 de milioane de dolari și a urcat pe scenă până în clipa în care toate evenimentele au fost suspendate din cauza noului coronavirus. Viața de artist l-a făcut să renunțe la multe planuri personale și la viața de familie. Izolarea la domiciliu l-a ajutat să se redescopere ”atât ca om, cât și ca artist”, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/sting-este-dependent-de-muzica-cantaretul-de-69-de-ani-nu-rezista-nici-o-zi-sa

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava