MOPAN Suceava

Sting, care a crescut într-o familie modestă de muncitori, în oraşul Wallsend din comitatul North Tyneside, nu vrea să le lase copiilor lui averea sa estimată la 180 de milioane de euro, pentru că își dorește ca aceștia să se descurce singuri în viață, potrivit contactmusic.com. Faimosul cântăreț în vârstă de 62 de ani, care ocupă locul nouă în topul celor mai bogați muzicieni din Marea Britnaie și Irlanda, a spus că mereu și-a încurajat copiii să reușească în viață prin propriile lor puteri, lucru pe care l-au făcut bucuroși.

”Le-am spus că nu vor rămâne prea mulți bani, pentru că îi cheltuim… Avem o mulțime de obligații. Ceea ce câștigăm, cheltuim și nu rămâne prea mare lucru. Cu siguranță, nu îmi doresc să le las bani care să devină ca o piatră de moară pentru ei. Copiii trebuie să muncească. Toți copiii mei știu asta și foarte rar îmi cer câte ceva, lucru pe care îl respect și îl apreciez.”, a declarat Sting pentru publicația Mail on Sunday.

De asemenea, artistul a precizat că nu şi-a răsfăţat copiii și că aceștia nu depind de averea lui. ”Oamenii au impresia că au fost născuți cu o lingură de argint la gură, dar nu, nu au fost răsfățați. Bineînțeles, dacă ar avea probleme, i-aș ajuta, dar nu a trebuit să fac asta până acum. Ei au această etică a muncii care îi motivează să reuşească prin propriile merite”, a mai spus rockerul, potrivit ContactMusic. Sing, pe numele său real Gordon Sumner, are doi copii din primul său mariaj, cu Frances Tomelty – Joseph, 37, și Kate, 32 – și încă patru copii cu a doua și actuala sa soție – Trudie Styler, pe Brigitte Michael, 30, Jake, 28, Eliot Pauline, 23, și Giacomo Luke, 18.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava