MOPAN Suceava

Ștefan Obreja, CEO Life Dental Spa, este o prezență discretă în presă, dar recunoscută de foarte multă lume în sfera de business și investiții. Ștefan a reușit să construiască un imperiu în industria stomatologiei și să ajungă în poziție de lider de piață în doar câțiva ani după preluarea conducerii clinicilor Life Dental Spa.

În spatele “zgomotului” creat, anul trecut a apărut și prima realizare media de mare substanță. Premiul Antreprenorul Anului primit de Ștefan Obreja pentru declanșarea unei schimbări “istorice” de direcție în industria stomatologică din România spre ultratehnologia laserului și bio-compatibilitate. Într-o eră definită de noua tehnologie, Ștefan a arătat că este cel mai autentic businessman al momentului în stomatologie.

Rezultatele stilului său de management, de asumare de riscuri și depășire a granițelor nu s-au limitat la industria stoma, apărând pe rând în industria estetică minim invazivă, nutriție, laboratoare de analize și tehnică dentară.

Această expasiune fără precedent nu mai este o surpriză pentru nimeni după ce pentru trei ani consecutivi lanțul de clinici și-a dublat cifra de afaceri, inclusiv în timpul pandemiei. Cu un concept de piață unic, bazat pe ultratehnologie, bio-compatibilitate și tratamente fără durere, Life Dental Spa a câștigat rapid o cotă de piața solidă fiind desemnat cel mai activ jucător de pe piața stomatologică din România în cadrul galei prestigiosului eveniment internațional de networking, iSuccess Awards.

“Gândirea pe termen lung, setarea unor standarde autentice în stomatologie și focusul pe parteneriate strategice sunt trăsăturile distinctive ale dominației Life Dental Spa”, spune Ștefan Obreja. Viziunea strategică de dezvoltare prin parteneriate îi oferă lui Ștefan și mai multă putere în conducerea mașinii de leader în industria stomatologiei biologice laser. “Foarte rar gândesc în ziua de azi, foarte rar îmi iau că reper prezentul. Eu lucrez în general cu doi sau trei ani în viitor și cea mai mare parte a echipei mele de conducere are exact aceeași configurație”, spune Ștefan Obreja.

“Clinicile noastre oferă românilor zâmbete sănătoase și conduc, la mare distanță, trendul abordării bio-laser, a stomatologiei fără durere. Prin conceptul Life Dental Spa am schimbat total abordarea tradițională, oferind servicii stomatologice bio-compatibile, fără freză, fără ace și fără frică de dentist”, subliniază Ștefan.

Ștefan Obreja, CEO Life Dental Spa, cu o avere estimată la 50 de milioane de dolari, caută parteneri în business. Extinderea masivă a clinicilor fenomen

Averea lui Ștefan Obreja este estimată la 50 de milioane de dolari, potrivit cercurilor de business și investitori. A devenit un vizionar în lumea afacerilor, construind foarte rapid un brand în adevăratul sens al cuvântului folosind strategii de succes, iar munca lui nu se oprește aici.

Dacă nu ai auzit încă, Ștefan Obreja se extinde și caută parteneri puternici în afaceri. Unul dintre cei mai buni strategi de dezvoltare, un C – level cu un senzațional IQ 136 și școli de business în spate, anunță deschiderea valului doi de clinici stomatologice în toate orașele din România.

“Către antreprenori, manageri și proprietari de cabinete stomatologice, vă aștept în număr mare pentru a încheia parteneriate strategice și a experimenta împreună o afacere de viitor, cu o rată de profit operațional semnificativă. Este o viziune demonstrată și validată de rezultatele de până acum. Mentalitatea de vizionar este în general cea care reușește să sperie competiția și să reorganizeze industriile. Personal, am venit întotdeauna cu soluții life-changing pentru sănătatea oamenilor. Industria stomatologică din Romania să ia notă – fie inovează, fie Life Dental Spa o vă face pentru ei.”, completează ferm milionarul Ștefan Obreja.

Life Dental Spa a devenit un fenomen la nivel național, iar oportunitatea de a face parteneriat cu acest super brand al prezentului dar în special al viitorului, este acum o realitate. Este cert că cel mai iubit lanț de clinici de la noi din țară se extinde masiv. Artizanul acestei expansiunii incredibile, Ștefan Obreja oferă antreprenorilor care doresc potențial și un viitor asigurat o oportunitate dovedită de a evolua pe plan profesional și financiar prin implicarea în extinderea lanțului de clinici Life Dental Spa.

“Avem multe proiecte pe masă, însă cel mai important, repet, rămâne deschiderea unui nou val de clinici de stomatologie biologică laser, fără durere, în toate oraşele din România. Din acest motiv, căutăm parteneri dispuşi să ia parte la această extindere și setați pentru succes. Nu este simplu, însă este plin de satisfacții din toate perspectivele. Fie că sunteți medici, manageri sau antreprenori, vă oferim oportunitatea unei evoluții exponențiale pe plan profesional şi financiar. Intenționăm să deschidem minim 50 de clinici noi prin parteneriate în toată România”, spune CEO-ul Life Dental Spa.

“Intenția noastră cu Life Dental Spa a fost întotdeauna să servim că exemplu pentru o industrie stomatologică unde PACIENTUL ESTE MEREU ÎN CENTRUL ATENȚIEI și să sperăm că și ceilalți jucători vor face efortul și saltul de a se axa pe trenduri și ultratehnologii ale viitorului, că vor înțelege să ofere servicii bio-laser, astfel încât nu doar noi solitari, ci întreaga piață, să poată accelera tranziția către stomatologia biologică laser, fără durere”, încheie CEO-ul Life Dental Spa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava