Concert pascal
MOPAN Suceava

Stormzy a mărturisit că, atunci când familia sa s-a descuracat rău cu banii, purta hainele surorilor sale.

Cântărețul a crescut într-o familie „dintr-o clasă foarte muncitoare”, cu mama sa, cele două surori mai mari și cu fratele mai mic. El a povestit, potrivit contactmusic.com: „Am crescut în Norbury, acesta este pământul bătătorit de mine, într-o casă cu cinci persoane – eu, mama, cele două surori mai mari, fratele meu mai mic. Am crescut și nu prea aveam bani. O familie dintr-o clasă foarte muncitoare. Obișnuiam să port hainele surorilor mele. Din fericire pentru mine, erau băiețoaice. Așa că, din fericire pentru mine, le puteam lua hainele. Nu am avut niciodată teniși noi. Excursiile școlare erau un mit. Mama mea avea câte două sau trei job-uri în același timp. Era femeie de serviciu, chelneriță, așa că nu am avut prea multe în copilărie. Să fiu sincer, nu am avut nimic. Dar am avut din belșug dragoste.”

De când și-a făcut un nume în lumea muzicii, Stormzy a oferit înapoi comunității sale prin intermediul diferitor proiecte, precum burse școlare pentru elevi de culoare la Universitatea Cambridge ori prin donații de peste 10 milioane de lire sterline, pe parcursul a 10 ani, pentru organizații care luptă împotrivă inegalităților rasiale.

Starul de 26 de ani a spus că este determinat să încerce să „niveleze terenul de lucru”, pentru a se asigura că toată lumea are aceleași oportunități în viață.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava