Concert pascal
MOPAN Suceava

Federația Română de Fotbal a amânat cu o săptămână startul ediției de campionat 2020-2021 a Ligii a II-a feminine, care trebuia să se producă în weekendul trecut. În urma discuțiilor purtate cu echipele, și ca urmare a faptului că o parte dintre acestea nu se pot alinia în acest moment la start din cauza problemelor cauzate de pandemie la nivel național, s-a ajuns la o soluție de compromis. Astfel, cele 17 echipe participante vor fi împărțite în trei grupe. Primele 10 formații, care vor începe competiția pe data de 15 noiembrie, au fost repartizate în primele două grupe, conform criteriilor geografice. Astfel, din Grupa 1, alături de gruparea Colegiului Național „Nicu Gane” Fălticeni, singura reprezentantă a județului Suceava în acest eșalon, vor mai face parte Navobi Iași, ACS Vulpițele Galbene Roman, Vasas Femina Odorheiu Secuiesc 2 și CSȘ Târgoviște. Grupa a 2-a este alcătuită din formațiile Atletic Drobeta Turnu Severin, Ladies Tg. Mureș, Olimpic Star Cluj, Universitatea Olimpia Cluj 2 și AKF Csikszereda Miercurea Ciuc.

Anul acesta, echipa antrenată de Marcel Irimie va juca doar trei partide: pe 15 noiembrie, cu Navobi, la Iași, pe 18 noiembrie, acasă, cu Vasas Femina Odorheiu Secuiesc 2, și pe 22 noiembrie, în deplasare, cu Vulpițele Galbene Roman. Ultimul meci al turului, cu CSȘ Târgoviște, va avea loc la Fălticeni abia pe data de 1 mai a anului viitor.

Cele 7 echipe care au prezentat motivele pentru care nu pot începe competiția acum, au fi repartizate în Grupa a 3-a, urmând a disputa meciuri începând cu luna martie a anului 2021. Iată cum se prezintă componența Grupei a 3-a: ACS ASU Poli Timișoara, Dream Team București, United Bihor, AFC Măgura 2012 Bacău, Atletic Club Onix 2010, Școala de Fotbal Luceafărul Filiași și CSM Târgu Mureș.

După încheierea sistemului regular, în care se va juca tur – retur, se va organiza un play-off în patru, unde vor participa câștigătoarele de grupe, plus ocupanta poziției secunde din Grupa a 3-a. Ordinea jocurilor se va stabili prin tragere la sorți. Primele două clasate vor promova în Liga 1 feminin. De asemenea, foarte important, s-a hotărât ca la finalul ediției de campionat 2020-2021 a Ligii a II-a de fotbal feminin să nu retrogradeze nici o echipă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava