Concert pascal
MOPAN Suceava

Forfotă mare în PRO TV la sfârşit de an! Mai multe vedete au fost chemate la negocieri şi momite cu bani frumoşi, pentru a se înrola în cel de-al doilea sezon de la “Ferma vedetelor”. Click! îţi prezintă primele personaje care şi-au pus semnătura pe contracte.

Anul acesta, pe 9 martie, la PRO TV debuta emisiunea de supravieţuire “Ferma vedetelor”, filmată la 20 km de Bucureşti, în pădurea de la Cocani (jud. Dâmbo­viţa). Anul viitor, în primă­vară, vom avea par­te de sezonul al ­doilea, însă concurenţii sunt ceva mai norocoşi, pentru că producătorii îi vor duce tocmai în Cipru, unde ­clima mediteraneeană le va uşura viaţa considerabil (n.r. – primăvara temperaturile urcă şi la 20˚C). Acestea fiind zise, faceţi cunoştinţă cu primii temerari, despre care Click! a aflat că ar fi bătut palma cu PRO TV, pe sume cuprinse între 1.200 şi 2.000 € pentru ­fiecare săptămână petrecută în concurs. Actorul Octavian Strunilă (34 de ani), hăituit de bancă pentru un credit neachitat, dar şi de vecinii de bloc pentru restanţele la întreţinere, ar putea găsi salvarea în acest show. Totodată, revenirea pe “sticlă” i-ar putea relansa şi cariera, aflată în hibernare după încheierea telenovelelor de succes în care a jucat (n.r. – „State de România”, „Regina” etc).

Citește articolul complet și vezi ce vedete vor mai participa la show, accesând/. http://www.click.ro/vedete/romanesti/strunila-scapa-de-datorii-cu-banii-de-la-ferma-vedetelor

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava