• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Forfotă mare în PRO TV la sfârşit de an! Mai multe vedete au fost chemate la negocieri şi momite cu bani frumoşi, pentru a se înrola în cel de-al doilea sezon de la “Ferma vedetelor”. Click! îţi prezintă primele personaje care şi-au pus semnătura pe contracte.

Anul acesta, pe 9 martie, la PRO TV debuta emisiunea de supravieţuire “Ferma vedetelor”, filmată la 20 km de Bucureşti, în pădurea de la Cocani (jud. Dâmbo­viţa). Anul viitor, în primă­vară, vom avea par­te de sezonul al ­doilea, însă concurenţii sunt ceva mai norocoşi, pentru că producătorii îi vor duce tocmai în Cipru, unde ­clima mediteraneeană le va uşura viaţa considerabil (n.r. – primăvara temperaturile urcă şi la 20˚C). Acestea fiind zise, faceţi cunoştinţă cu primii temerari, despre care Click! a aflat că ar fi bătut palma cu PRO TV, pe sume cuprinse între 1.200 şi 2.000 € pentru ­fiecare săptămână petrecută în concurs. Actorul Octavian Strunilă (34 de ani), hăituit de bancă pentru un credit neachitat, dar şi de vecinii de bloc pentru restanţele la întreţinere, ar putea găsi salvarea în acest show. Totodată, revenirea pe “sticlă” i-ar putea relansa şi cariera, aflată în hibernare după încheierea telenovelelor de succes în care a jucat (n.r. – „State de România”, „Regina” etc).

Citește articolul complet și vezi ce vedete vor mai participa la show, accesând/. http://www.click.ro/vedete/romanesti/strunila-scapa-de-datorii-cu-banii-de-la-ferma-vedetelor

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava